Sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan Masterchef programında Uğur Yılmaz Deniz adlı yarışmacının ağlatılarak diskalifiye edilmesi ve bu anların bir reyting aracına dönüştürülmesiyle ilgili konuşan Acun Ilıcalı, “Biz her zaman yarışmacılarımıza sahip çıkıyoruz. Uğur şu anda mutlu. Kendisini ifade etmesine imkân tanıdık” dedi.

Acun Ilıcalı’dan eleştirilere ilginç yanıt: Kendisini ifade etmesine imkân tanıdık


MEDYA SERVİSİ

Yapımcı Acun Ilıcalı, sahip olduğu TV8 kanalında yayınlanan yemek yapma yarışması programı Masterchef’te Uğur Yılmaz Deniz’in ağlatılarak diskalifiye edilmesi ve bu anların bir reyting aracı olarak kullanılmasıyla ilgili eleştirilere ilginç bir yanıt verdi.

Hürriyet gazetesinden Ahmet Hakan’a konuşan Ilıcalı, yarışmacılara sahip çıktıklarını ne sürerek, ekranda ağlatılan Uğur Yılmaz Deniz’e ‘kendisini ifade imkanı tanıdıklarını' iddia etti. Ilıcalı ayrıca, Deniz’in ‘şu an mutlu olduğunu’ savundu. Ahmet Hakan’ın bugünkü köşesinde aktardığına göre, Ilıcalı kendisine yönelik eleştirilerle ilgili şunları söyledi:

‘UĞUR’UN YANINDAYIM’

“Uğur’un ettiği küfürler, kitlesel bir nitelik taşımasaydı belki durum toparlanabilirdi. Ama o küfür üzerine bizim tepkisiz kalmamız, küfre sahip çıktığımız anlamı taşıyacaktı. Bunu kimseye anlatamazdık.

Uğur’u ekranda uğurlarken... Kendisini ifade etmesine imkân tanıdık. Amacımız Uğur’un yaşadığı derin pişmanlığı kamuoyuna yansıtmasını sağlamaktı. Bu amacımızı sağladık.

Biz her zaman yarışmacılarımıza sahip çıkıyoruz. Uğur şu anda mutlu. Mutluluğunu da ifade ediyor. Tüm toplumu etkileyen samimi pişmanlıktan sonra Uğur bu konuyla ilgili bir mağduriyet yaşarsa ben yanında yer alırım.”