Acun Ilıcalı: Konuyu benimle bağlamaya çalışanlar var

cukurda-defineci-avi-540867-1.Acun Ilıcalı, MasterChef adlı programında ünlenen ve geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından papağana işkence yaptığı görüntüleri paylaşmasıyla tepki çeken Murat Özdemir hakkında açıklama yaptı. Özdemir adliyeye çıkarıldıktan sonra ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edilmişti.

Ilıcalı ''Çok üzücü bir olay, içim parçalandı. Ben de bir hayvanseverim. Ofisimizde iki tane kedimiz var. Mümkün olduğu kadar hayvanlarla vakit geçirmeyi, onlardan enerji almayı seviyorum.

Konuyu benimle bağlamaya çalışanlar var. Biraz bana anlamsız geliyor. Nasıl bugün herhangi bir TV kanalındaki yarışmada ya da bir dizide yaşanan bir skandal olduğu zaman kanalın sahibi gündeme getirilmiyorsa, benim gündeme getirilmemi şaşkınlıkla karşılıyorum.

Burada tabii ki belli bir kesim tepkiler gösterebilir, saygı duyuyorum ama bana anlamsız geliyor.

Yapım şirketi 'Reyting için tuttu' denilen yarışmacı zaten dört, beş hafta önce kovulmuş. Adamın bu kadar psikopat olması da tahmin ettiğimiz bir şey değil. Herhalde üç, dört bin yarışmacı vardır yarışmalarımızda… Buradan çıkan psikopat sayısı ikidir, üçtür'' dedi.

Öte yandan Murat Özdemir'in ''Beni Survivor'a almadılar ondan bunalıma girdim'' açıklamasına Acun Ilıcalı ''Survivor'a katılması hiçbir zaman konu olmadı. O da saçma sapan bir dedikodu. Biz dedikodularla ve söylentilerle yaşamaya alıştık. Ama şunu iyi bilsinler biz hiçbir zaman reytingi bazı değerler önünde tutmadık.'' şeklinde cevap verdi.