Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, normalleşme sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Gül, adliyelerin yeni normale hazır olduğunu söyledi ve fotoğraf paylaştı. Öte yandan sosyal medyada paylaşılan Çağlayan Adliyesi'ne ait bir fotoğraf yoğunluğu gözler önüne serdi

Adalet Bakanı "Adliyelerimiz hazır" dedi, Çağlayan'dan ürküten fotoğraf geldi!

1 Haziran'dan itibaren yeni normalleşme sürecine adım atılırken adliyelerde de ne tür koronavirüs tedbirleri alınacağı konusunda çalışmalar sürüyor.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, sosyal paylaşım sitesi Twitter'den bir açıklamada bulundu. Adliyelerin yeni normale hazır olduğunu belirten Bakan Gül, "Bilim Kurulu tavsiyeleri doğrultusunda tüm tedbirleri aldık" dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Twitter hesabından Ankara Batı Adliyesi, Çanakkale Adliyesi, Doğubayazıt Adliyesi, İstanbul Adalet Sarayı, Kastamonu Adliyesi ve Konya Adliyesi'nin fotoğraflarını paylaşarak, "Adliyelerimiz yeni normale hazır. Bilim Kurulu tavsiyeleri doğrultusunda tüm tedbirleri aldık. Lütfen 'maske, mesafe ve hijyen' kuralına titizlikle uyalım" ifadelerini kullandı.

Öte yandan sosyal medyada bir kullanıcının paylaştığı fotoğraf ise İstanbul Çağlayan Adliyesi'ndeki yoğunluğu gözler önüne serdi. Fotoğrafta yurttaşların sosyal mesafe kuralına uymadan giriş için sıra beklediği görüldü.

adalet-bakani-gul-adliyelerimiz-yeni-normale-hazir-744727-1.
Fotoğraf Kaynak: @dilek_krky