Adana'da 21 yaşındaki Bilal A. isimli erkek, üvey annesi olan Nazmiye Sisli'nin üzerine kezzap döktü. Sisli'nin yüzünde, sırtında, bacağında ve boğazında ciddi yanıklar oluşurken Bilal A., çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

Adana'da erkek şiddeti: Üvey annesinin üzerine kezzap döktü!

Adana'nın Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi'nde yaşayan Nazmiye Sisli, 12 yıl önce evlendiği ve daha sonra boşandığı Abdülkerim A.'nın oğlu Bilal A. tarafından kezzaplı saldırıya uğradı.

Annesiyle birlikte yaşamaya başlayan Nazmiye Sisli'nin yaşadığı eve gelen Bilal A., kapıyı açan Nazmiye Sisli'nin üzerine kezzap dökerek kaçtı.

Bu sırada yanında olan annesi Sevgi Sisli'nin de bacaklarına kezzap geldi. İhbarla eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, anne ile kızını Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırdı.

Nazmiye Sisli’nin yüzünde, sırtında, bacağında ve boğazında ciddi yanıklar oluştu. Bacağında yanık oluşan Sevgi Sisli, taburcu edilirken, Nazmiye Sisli'nin tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Nazmiye Sisli'nin şikayetçi olduğu Bilal A. yakalandı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Bilal A., çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

(DHA-AA)