Taraftarın tepkisi üzerine iki saat önce anlaştığı Ömer Şişmanoğlu'nu transfer etmekten vazgeçtiğini açıklayan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, başkanlıktan istifa ettiğini duyurdu.

Adana Demirspor Başkanı Sancak'tan istifa kararı

Adana Demirspor (ADS) Başkanı Murat Sancak, taraftarın tepkisi üzerine iki saat önce anlaştığı Ömer Şişmanoğlu'nu transfer etmekten vazgeçtiğini açıkladı. Sancak daha sonra da istifa ettiğini duyurdu.

Sancak sosyal medya hesabından gece yarısı dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Önce, “Bu transferi yapmamın tek bir sebebi var, ADS şampiyonluk yolunda desteği ve katkısı olacağına inandığım içindi. Ama görüyorum bazı yerlere çekilmeye çalışılıyor, şimdi ADS sitesinde anket yaptıracağım, 2 saat sürecek sonuç istenmiyor diye çıkarsa, ben ondan özür dileyip…” diye yazdı.

Sancak dakikalar sonra da Ömer Şişmanoğlu transferini kastederek, “Peki hay hay ankete gerek yok gelmiyecek” ifadelerini paylaştı.

Paylaşımları bununla da kalmayan Murat Sancak kulüp başkanlığını bırakacağını açıklayarak istifa kararını duyurdu. Sancak paylaşımlarında şunları söyledi:

Evet, çok değerli ADS taraftarları, ben yönetilmem, yönetirim demiştim, çok sevmeme, saygı duymama rağmen bu görevde kalmam mümkün değil. Kulübü aldığım gibi devredeceğim, söz verdiğim her yıl yapmam gereken bağışları da yapacağım. Hakkınızı helal edin, ben ediyorum, Allah’a emanet olun.

Yarın başkanvekili atayacağım kongreye götürecek, buradan Adanalı işadamlarına sesleniyorum ADS’ye sahip çıkın, yeni yönetim oluşana kadar yetkiyi devredeceğim kişi yeni yönetim oluşana kadar kararlıkla yönetecektir.

adana-demirspor-baskani-sancak-tan-istifa-karari-834555-1.