Adana ve Mersin belediye başkanlarından bölgede iş birliği mesajı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, iki ilin komşuluk ilişkilerini, Doğu Akdeniz ve Çukurova ortak paydasında gerçekleştilebilecekleri iş birliği seçeneklerini, her iki şehrin tarım, turizm ve ticaret gücünü değerlendirdiler, ortak çalışma kararlılığını dile getirdiler.

Zeydan Karalar ve Vahap Seçer, Mersin’in Tarsus ilçesinde, tarihi Kleopatra Kapısı kalıntısı önünde 4 TV’nin canlı yayınladığı programda bir araya geldi.

Adana’nın TV A ve Koza TV ile Mersin’in Sun RTV ve Kanal 33 televizyon kanallarının canlı yayınladığı programda birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verildi.

Çukurova’da; Adana, Hatay ve Mersin Büyükşehir belediyelerinin iş birliği ve güç birliği yaparak, bölge kalkınmasına önemli katkı sağladığını dile getirilen Vahap Seçer ve Zeydan Karalar, özellikle turizm ve tarım konularında önemli iş birliği olanakları bulunduğu konusunda görüş belirtti.

Çukurova’nın önemli potansiyele sahip bir bölge olduğu konusunda hemfikir olan Zeydan Karalar ve Vahap Seçer, sosyal belediyecilik anlayışından vazgeçmeyerek, doğru yönetim anlayışıyla yollarına devam eden Akdeniz’deki Adana, Mersin, Hatay ve Antalya belediyelerinin, her geçen gün daha güçlenerek, halka daha kaliteli hizmet vermeye devam edeceklerine inançlarını dile getirdiler.