Adıyaman’da, sokakta bir şahıs tarafından kaçırılan 4 yaşındaki çocuk bulundu. Çocuğun, kendisini kaçıran şahısla birlikte Urfa’da bulunduğu ve sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi. Çocuğu kaçıran S.A.’nın zihinsel engelli olduğu, çocuğa zarar vermediği belirtildi.

Adıyaman’da kaçırılan 4 yaşındaki çocuk, Urfa'da bulundu

Adıyaman’da sokakta oynarken kaçırılan 4 yaşındaki çocuk Urfa’da bulundu. Urfa’da kendisini kaçıran S.A., isimli şahısla birlikte bulunduğu bildirilen çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Dün (17 Ocak) saat 13.00 civarında Adıyaman merkez Barbaros Hayrettin Mahallesi 1605. Sokak’tan kaçırılan Suriye uyruklu 4 yaşındaki H.U., bulundu. Kaçırılma anının güvenlik kameralarına yansıdığı olay sonrası polis ve jandarma ekipleri çalışma başlatmış, çocuğun ve şahsın bulunması için arama ve arazi tarama çalışmaları yürütmüştü.

ÇOCUĞU KAÇIRAN ŞAHIS ZİHİNSEL ENGELLİ

Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ve güvenlik kameralarının incelemesi sonrasında ekipler şahsın çocukla birlikte Urfa’ya gittiğini tespit etti.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekipler Urfa’ya gitti. Yapılan çalışma sonrasında çocuk ve kaçıran şahıs Balıklıgöl civarında bulundu. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi.

Çocuğu kaçıran S.A.’nın zihinsel engelli olduğu, çocuğa zarar vermediği öğrenildi.

(İHA)