Ahmet Çakar, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifasının kendisine dinletilen bir ses kaydı sonrası yaşandığını iddia etti. Çakar, “Ferhat Gündoğdu'ya ses kaydı dinlettiler. Yarım saat sonra Ferhat Gündoğdu istifa etti. Bu tape yurt dışından bir sosyal medya hesabından ortaya çıkarsa Türk futbolunda depremi o zaman görün” ifadelerini kullandı.

Ahmet Çakar: İstifa eden MHK Başkanı'nın ses kaydı ortaya çıkarsa futbolda depremi o zaman görün

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, ardından Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifası hakkında, “Aldığım bilgiyi söylüyorum. Ferhat Gündoğdu'ya ses kaydı dinlettiler. Bu ses senin mi? diye sordular. Yarım saat sonra Ferhat Gündoğdu istifa etti. Bu tape yurt dışından bir sosyal medya hesabından ortaya çıkarsa Türk futbolunda depremi o zaman görün” dedi.

Çakar, istifa eden MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu hakkında dikkat çeken iddialarda bulundu.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında konuşan Çakar, "Aldığım bilgiyi söylüyorum. Beylerbeyi Tesisleri'nde Ferhat Gündoğdu ve MHK üyeleri atamaları yaparken, telefon geliyor. Ferhat Gündoğdu'na ses kaydı dinlettiler. Bu ses senin mi? diye sordular. Yarım saat sonra Ferhat Gündoğdu istifa etti" ifadelerini kullandı.

Kaydın ortaya çıkması durumunda büyük ses getireceğini öne süren Çakar, "Ferhat Gündoğdu'ya dinletilen tape benim elimde olsa kanun gereği yayınlayamam. Ancak bu tape yurt dışından bir sosyal medya hesabından ortaya çıkarsa Türk futbolunda depremi o zaman görün siz!" diye konuştu.