Ahmet Telli belgeseli "Şairini Bekleyen Sandalye"nin gösterimi Kadıköy'de

Ahmet Telli ile Mahir Karayazı'nın yaptığı; Ankara'nın yakın dönem edebiyat ortamına ışık tutan, Ahmet Telli'nin kendisini, hayatını ve şiir yolculuğunu anlattığı "Şairini Bekleyen Sandalye" 30 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 17:00'da Tasarım Atölyesi Kadıköy'de ilk gösterimini yapacak.

ahmet-telli-belgeseli-sairini-bekleyen-sandalye-nin-gosterimi-kadikoy-de-352672-1.

Mahir Karayazı'nın 2013 Yılından bu yana şu ana kadar aralarında Mercan Dede, Ercan Kesal, Cem Yıldız, Erkan Sever, Feryal Öney, küçük İskender, Serdar Orçin, Adnan Azar, Pelin Batu, Nihat Behram, Haydar Ergülen, Eren Aysan, Kadir Aydemir, İsmail Hakkı Demircioğlu gibi isimlerin olduğu, elliden fazla sanatçı ile çektiği, halen de çekmeye devam ettiği "Rıhdan" isimli "sanatçı ve mekan" odaklı belgeseller dizisinin bir bölümü "Şairini Bekleyen Sandalye".

Devamında ise yine "Rıhdan" kapsamında Ercan Kesal ile yapılan "Büyülü Topraklar" başlığı altında ekim ayı içerisinde gösterilecek.

Mercan Dede "Gerçek Senfoni", Serdar Orçin "Mezar Taşı Bile Olmayan Sokak", Nihat Behram "Altın Kafes" isimli bölümlerin de gösterimleri yine Kadıköy'de çeşitli mekanlarda ilerleyen zamanlarda gerçekleşecek.

ahmet-telli-belgeseli-sairini-bekleyen-sandalye-nin-gosterimi-kadikoy-de-352671-1.