Ajanda: Yılbaşı etkinlik rehberi

HAZIRLAYAN: BURAK ABATAY burakabatay@birgun.net

Kent merkezlerinde yeni yıl için hazırlıklar sürerken eğlence mekânları da programlarını açıklamaya devam ediyor. Yeni yılı evde kutlamayı tercih etmeyenler için bir ajanda derledik.

► Dorock XL - İstanbul
Kadıköy’ün eğlence mekânlarından Dorock XL, yeni yıl kutlamalarında Glow parti düzenliyor. Gece boyunca Dj performansı ve canlı performans olacak. Neon seksek alanı, el basma ve boyama duvarı, neon çubuklarla süslenecek Dorock XL'ın girişinde fosforlu renklerle boyama yapılacak. Etkinliğin tadını tam anlamıyla çıkarmak için beyaz ya da neon renkli kıyafetler tercih edilmeli.

Etkinliğin bilet fiyatı: 60 TL

ajanda-yilbasi-etkinlik-rehberi-668141-1.

► KadıköySahne - İstanbul
Müzik Yazarı ve DJ Murat Meriç Yılbaşı özel müzik seçkisiyle yeni yılda KadıköySahne'de çalacak. Yerli ve yabancı geniş seçkisiyle Murat Meriç, KadıköySahne'de keyifli bir yılbaşı vaat ediyor.

Etkinliğin bilet fiyatı: 39,50 TL

ajanda-yilbasi-etkinlik-rehberi-668142-1.

► Sheraton Grand - Samsun
Sevilen müzik grubu Rubato, yılbaşı programı için, Bayhan Prodüksiyon Organizasyonuyla Sheraton Grand Samsun Hotel'de sahne alacak. Saat 20.00’de başlayacak konserle müzikseverler yılbaşına Rubato şarkılarıyla girecek.

Etkinliği bilet fiyatları: 495 TL / 715 TL / 825 TL

ajanda-yilbasi-etkinlik-rehberi-668143-1.

► Majha - Eskişehir
Birçok cover şarkıyla adından yıllardır söz ettiren Piiz grubu, Eskişehirli müzikseverleri yeni yıl konserinde buluşturacak. 222 Park / Majha Eskişehir'de gerçekleşecek konser saat 21.30’da başlayacak.

Etkinliğin bilet fiyatı: 39,75 TL

► Hangout Performance Hall - İzmir
İzmir’in eğlence mekânlarından Hangout Performance Hall’de yılbaşına rap şarkılarıyla girilecek. Ceg ve Tahribad-ı İsyan, yeni yılda müzikseverlere şarkılarını sunacak. Konser 23.15’te başlayacak.

Etkinliğin bilet fiyatı: 60,00 TL

ajanda-yilbasi-etkinlik-rehberi-668144-1.

► Jolly Joker Vadistanbul – İstanbul

Yerli sahnenin sevilen isimlerinden Ceylan Ertem, yılbaşında özel bir konserle seyircisinin karşısına çıkacak. Pek çok cover şarkıyla da büyük beğeni toplayan Ertem, bu kez Sezen Aksu şarkılarından oluşan Sezen Aksu Tribute konseriyle yeni yıla girecek. Konser 22.00’de başlayacak.

Etkinliğin bilet fiyatı: 79,50 TL

cukurda-defineci-avi-540867-1.