Gerici Akit gazetesi ile yollarını ayırarak yazılarına son veren köşe yazarı Abdurrahman Dilipak, gazeteyi neden bıraktığını açıkladı. Dilipak, "Ben sivil bir kişiyim ve siyasi düşüncelerim de var. 5G ve aşı konusunda benim tavrım belli. Bu konularda da iktidarın içindeki belli bir lobinin görüşleri ile çelişen görüşlerim var" diyerek, gazete ile birçok konuda farklı düşüncelere sahip oldukları noktaların ortaya çıktığını söyledi.

Akit'teki yazılarına son veren Dilipak: İktidarın içindeki bir lobinin görüşleri ile çelişen görüşlerim var

Uzun yıllardır Akit gazetesi için köşe yazarlığı yapan Abdurrahman Dilipak, gazetesi ile yolları ayırdığını ve yazılarına son verdiğini geçtiğimiz gün duyurdu.

Zaman zaman yaptığı 'kenevir' açıklamalarıyla da sosyal medyanın gündeminde olan gerici Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, gazetedeki yazılarına neden son verdiğina dair yaptığı açıklamada, "Farklı düşündüğümüz bir çok nokta ortaya çıktı"

"ÇELİŞEN GÖRÜŞLERİM VAR"

Gerçek Gündem'den Elif Ünsal'a konuşan Dilipak, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Seçime doğru gidiyoruz. Ben sivil bir kişiyim ve siyasi düşüncelerim de var. 5G ve aşı konusunda benim tavrım belli. Bu konularda da iktidarın içindeki belli bir lobinin görüşleri ile çelişen görüşlerim var. Bu ayrışma süreci Mc Kinsey ile başladı. İstanbul sözleşmesi, yolsuzluk, aile ve adalet konusunda itirazlarım vardı. Buna ek olarak; çevre, gıda, Trans-Humanizm gibi konularda farklı düşündüğümüz bir çok nokta ortaya çıktı. Tabi iktidara yakın bir kanal çevresinde bu görüşlerim tepki alıyordu. Sonuç böyle oldu"

"DAHA ÇOK YAZACAĞIM"

Yazmaya devam edeceğini belirten Dilipak, "Daha çok yazacağım, konuşacağım. 14 Eylül’de Küçükçekmece 2 Asliye Ceza Mahkemesi'nde AK Parti davası var. Eylülün 15’inden sonra bu konuyu tekrar istişare edecek ve bir karar vereceğiz. Sosyal medyanın bütün mecralarında olacağım inşallah" dedi.

"TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİ DEĞİŞMİYOR, AKSİNE DERİNLEŞİYOR"

"Darbe girişimi öncesi Gülenciler ve AKP ilişkisi hakkında ne düşünüyorsunuz? 17-25 Aralık süreci sizin için ne anlam ifade ediyor?" sorusuna da yanıt veren Dilipak, şunları kaydetti:

"Bu konuda AK Parti ile ilgili davamda asıl tartışma konusu olan 2 cümleden biri 'AK Parti içindeki FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’liler ve AKP’nin papatyaları' idi. Burada aslında sorunuzun cevabı var. 'AK Parti içindeki FETÖ’nün zihniyet ikizi' burada kilit cümle. 17-25 Aralık sürecinden itibaren ağırlıklı olarak Türkiye’nin gündemi değişmiyor, aksine iddialara ilişkin vakaları sayısal olarak da derinlik olarak da artıyor.