Gerici Yeni Akit, BirGün’ün ortaya çıkardığı Hiranur Vakfı’ndaki skandal çocuk istismarı olayında çocuk istismarcılarını savunmak için yeni bir skandala imza attı. Akit, yıllarca istismara maruz bırakılan H.K.G.’nin adını ve fotoğrafını yayımladı.

Akit’ten skandal: Çocuk istismarcılarını savunmak için H.K.G.’nin adını ve fotoğrafını yayınladılar!

Gerici Yeni Akit adlı ‘gazete’, Türkiye’nin gündemini sarsan Hiranur Vakfı’ndaki çocuk istismarı skandalında istismarcıları savunmak için H.K.G.’nin adını ve fotoğrafını yayımladı.

İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı'nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in 6 yaşındayken dini nikâhla ‘evlendirdiği’ kızı H.K.G.'nin yaşadıklarını BirGün’den Timur Soykan ortaya çıkarmıştı. Türkiye’yi sarsan olayla ilgili davanın ilk duruşması, skandal kamuoyuna yansıdıktan sonra belli olmuş, daha sonra yakın bir tarihe çekilmişti.

Skandal olayda başından beri istismarcı gericileri savunan Akit, bu kez ise istismara maruz bırakılan H.K.G.’nin adını ve fotoğrafını yayımladı.

“Şimdi soru sorma sırası bizde! Düğün fotoğrafındaki H.K.G. 'tacizcisi' ile niye bu kadar samimi?' başlığıyla yayımlanan haberde, istismarcılar şu ifadelerle savunuldu: "Henüz 6 yaşındayken onunla evlendiği söylenen Kadir İstekli de baba Yusuf Ziya Gümüşel ile birlikte adalete teslim olarak, üzerine atılı iftirayı göğüsleyip hapse girdi."

H.K.G.’nin söz konusu ‘düğün’ fotoğraflarının 14 yaşındayken çekilmesini görmezden gelen Akit paçavrası, "Müslümanlara iftira atılmasına sebep olan H.K.G.'nin düğünde çektirdiği fotoğraf karelerine bakmak bile, iftirayı ortaya koyuyor" dedi.

akit-ten-skandal-cocuk-istismarcilarini-savunmak-icin-h-k-g-nin-adini-ve-resmini-ifsa-ettiler-1108377-1.

BİRGÜN’Ü DE HEDEF ALDILAR

‘Haber’ diye sunulan metnin devamında skandal istismarı ortaya çıkaran gazetemiz BirGün de hedef alındı: "Bir yandan iftiraya maruz kalan Gümüşel diğer yandan da İstekli'nin hayatları dört duvar arasında zindana dönerken, iftiraya sıkı sıkıya sarılanlar ise sokaklarda Allah'ın kanunlarını kapsayan şeriata, yani İslam'a lanet okudu. Ünlü bir radyocunun H.K.G.'yi tuzağına düşürmesi, ilgili radyocu ile birlikte eşcinsellik savunucusu bir derneğin başındaki psikiyatrist ve her zaman İslam düşmanlığında en ön safı tutan Birgün gazetesinin ortak operasyonu, tüm Müslümanları töhmet altında bırakırken, Yusuf Ziya Gümüşel'in Hiranur Vakfı'nda verdiği Kur'an eğitimine engel olmakla birlikte, Gümüşel Hoca'nın yuvasının yaşayacağı zor günleri de beraberinde getirdi."

TİMUR SOYKAN: İNSANLIKTAN ÇIKMIŞLAR

Türkiye’nin gündemini sarsan habere imza atan yazarımız Timur Soykan da, Twitter’dan yaptığı paylaşımda Akit’e tepki gösterdi. Soykan şunları yazdı:

'Akit' denilen paçavra, H.K.G'yi 6 yaşında evlendiren Yusuf Ziya Gümüşel ve çocuğa cinsel istismarda bulunan Kadir İstekli'yi savunan haber yapmış. Çocuğun 14 yaşında düğün fotoğraflarını koyup istismarı savunacak kadar insanlıktan çıkmışlar. H.K.G'ye iftiralar atıyorlar.