AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP genel başkan yardımcılarıyla ekonomi gündemli bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının 2.5 buçuk sürdüğü, döviz kurlarındaki artışın masaya yatırıldığı öğrenildi.

AKP’de ekonomi toplantısı: Erdoğan, genel başkan yardımcılarıyla görüştü

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın döviz kurlarındaki tarihi yükseliş nedeniyle Merkez Bankası Başkanı Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile dün gerçekleştirdiği görüşmenin ardından, genel başkan yardımcılarıyla da bir araya geldiği öğrenildi.

Milliyet'ten Ayşegül Kahvecioğlu'nun haberine göre, Erdoğan, döviz kurundaki yükselişin ardından dün Merkez Bankası Başkanı Başkanı Şahap Kavcıoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmenin ardından Merkez Bankası’ndan kısa bir açıklama yapıldı.

Erdoğan, ayrıca AKP Genel Merkezi’nde genel başkan yardımcılarıyla ekonomi gündemli bir toplantı yaptı. 2.5 saat süren toplantıda döviz kurundaki tarihi artış değerlendirildi.

DOLAR 13 TL'NİN ÜZERİNİ GÖRDÜ

Dün, güne 11.40 seviyelerinden başlayan dolar, gün içinde hızlı bir yükseliş gerçekleştirerek 13.49 ile rekor kırdı. 12.80 seviyelerinden başlayan avro ise 15.20 ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Dolar ve avro bir gün içinde 2 liradan faza yükseliş gerçekleştirdi.