11 büyükşehir belediyesinin CHP’li belediye başkanları her ay farklı kentlerde düzenli olarak bir araya geliyor. 11 büyükşehir belediyesinin AKP'li belediye meclis grup başkanvekilleri de CHP’li belediye başkanları gibi toplantılar düzenlemeye başladı.

AKP'den CHP'ye karşı hamle

HABER MERKEZİ

CHP'li belediye başkanları tarafından yönetilen 11 büyükşehir belediyesinin AKP'li belediye meclis grup başkanvekilleri, Hatay'da bir araya geldi.
Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Mersin, Hatay, Eskişehir, Muğla, Aydın, Tekirdağ ve Adana büyükşehir belediye meclislerinin AKP grup başkan vekilleri, kentteki bir otelde basın toplantısı düzenledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi AKP Grup Başkanvekili Bekir Altan, "Engelleniyoruz' yalanıyla oluşturduğunuz konforlu alanlarınızdan çıkın ve şehirlerinize bir bakın. Şehirlerinizin önündeki en büyük engelin, sizler ve Kemal Kılıçdaroğlu CHP'si olduğunu göreceksiniz?” dedi.

AKP'li grup başkanvekilleri adına basın açıklaması yapan Hatay Büyükşehir Belediyesi AKP Grup Başkanvekili Bekir Altan, “Cumhuriyet Halk Partisi, milli meselelerde dahi yalan siyasetiyle kaos çıkarmayı alışkanlık haline getirmiş bir zihniyettir. Siyasetlerini algı ve yalan üzerine kurmuş siyasi bir partiden ve onun belediye başkanlarından hizmet beklemek nafiledir. Yönettikleri şehirlerin geleceğine dair söyleyecek sözleri bulunmayan ve beceriksizliklerini türlü bahanelerle saklamaya çalışan CHP'li 11 başkanın yalanlarını, daha önceki bildirilerimizde rakamlarla çürütmüş, yalan söylemelerinin en büyük sebebinin korku olduğunu ifade etmiştik” ifadelerini kullandı.

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“CHP tarafından yönetilen 11 büyükşehir belediyesinin AK Parti Grup Başkanvekilleri olarak, bugün medeniyetlerin beşiği Hatay’dayız. Milletimizi CHP’li başkanların algı ve yalanlarına mahkûm etmemek için, gittiğimiz her şehirde doğruları anlatmaya devam edeceğiz...”