AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, dün canlı yayında rahatsızlanan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında, "Cumhurbaşkanı seçim yoğunluğundan dolayı mide rahatsızlığı geçirdi. Bugün programlara kaldığı yerden devam edecek" dedi.

AKP'den Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında açıklama: Gayet sağlıklı

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AKP İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Kurtulmuş, dün canlı yayında rahatsızlanan Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin olarak, "Cumhurbaşkanı seçim yoğunluğundan dolayı mide rahatsızlığı geçirdi. Bugün programlara kaldığı yerden devam edecek" dedi.

"Erdoğan'ın gayet sağlıklı" olduğunu belirten Kurtulmuş, "Akşamdan bir şey kalmadı gibi. Programlar devam edecek" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Dün Ülke TV- Kanal 7 ortak yayınına katılan Erdoğan, yayın sırasında rahatsızlanmış ve canlı yayına bir süre ara verilmişti.

Aranın ardından Erdoğan, 14 Mayıs seçim kampanyası çalışmaları esnasında midesini üşüttüğünü belirtmişti.

Erdoğan, şunları söylemişti: "Bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı ve bu kampanya çalışmaları sebebiyle de midemi ciddi manada üşütmüşüm. Bir ara acaba programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye düşündüm. Dedim ki artık söz verdik gideceğiz. Bu yoğun mesai içinde bizde zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum.”