Uyuşturucu kullanırken görüntüleri ortaya çıkan AKP büro elemanı Kürşat Ayvatoğlu ile ilgili açıklama yapan AKP'li Mahir Ünal, "AK Parti olarak biz hem bu kişi ile ilgili hem bu süreçlerle ilgili gereken değerlendirmeyi kendi içimizde yapacağız ve bunu da kamuoyuyla paylaşacağız," dedi.

AKP'den 'Kürşat Ayvatoğlu' açıklaması: Kendi içimizde değerlendirme yapacağız

AKP'li Mahir Ünal, TBMM’de basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ünal, uyuşturucu kullanırken görüntüleri ortaya çıkan AKP büro elemanı Kürşat Ayvatoğlu ile ilgili soruya "Kendi içimizde değerlendirme yapacağız," diyerek yanıt verdi.

Mahir Ünal, "Şimdi değerli arkadaşlar bu konu duyulur duyulmaz gerekli adli ve idari işlem başlatıldı, AK Parti gereğini yerine getirdi. Hiçbir şekilde sürecin üstü örtülmeden konunun bütün detayları kamuoyuyla paylaşıldı. Tabi AKP olarak biz hem bu kişi ile ilgili hem bu süreçlerle ilgili gereken değerlendirmeyi kendi içimizde yapacağız ve bunu da kamuoyuyla paylaşacağız. AK Parti'nin 19 yılını iktidarda geçirdiği 20 yıllık siyasi hayatının sırrı nedir diye soracak olsanız, bunlar şeffaflık, açıklık, hesap verebilirlik ve denetlenebilirliktir. AK Parti bugüne kadar bazı siyasi partiler gibi bir şeylerin üstünü örtmek yerine her şeyi kamuoyunun önünde açık bir şekilde paylaşmıştır." sözleini kullandı.

Ünal, eleştirilen Ramazan tedbirleri ile ilgili olarak da "Ramazan ayında teravih namazlarının kılınması normal rutini şeklinde devam edek," dedi.