Erdoğan'a, "Gençlerin önündeki tüm barikatları kaldırdınız, prangaları kırdınız" diye seslenen AKP Gençlik Kolları Başkanı İnan, "Toplumun gündemini boş yere meşgul eden 'Z kuşağı' zırvalarıyla, dayattıkları içi boş algılarla bu ülkenin gençlerini köleleştirme arzusunda olanlar bilmelidir ki 'Z kuşağı' yoktur 'TEKNOFEST kuşağı' vardır" sözlerini sarf etti.

AKP Gençlik Kolları Başkanı: 'Z kuşağı' yoktur 'TEKNOFEST kuşağı' vardır

AKP Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Yeni Adana Stadı'nda düzenlenen "Bir Gençlik Şöleni"nde konuştu.

Erdoğan'ın 'gençlerin önündeki tüm barikatları kaldırdığını' savunan İnan, "Recep Tayyip Erdoğan'dan önce gençlere reva görülen siyaset, yedek kulübesi bile değildi. Gençler kadro dışı bırakılmıştı. (Erdoğan'a hitaben) Siz, 'Gençler biz sizleri ilk 11'de görmek istiyoruz' dediniz ve bizleri hemen yanı başınıza oturttunuz. Gençlerin önündeki tüm barikatları kaldırdınız, prangaları kırdınız. Bizlere, biz gençlere potansiyelimizin ne olduğunu tekrar hatırlattınız. Hangi millete mensup olduğumuzu, nasıl bir tarihi mirasa sahip olduğumuzu ve istediğimizde neler yapabileceğimizi bizlere tekrar gösterdiniz."

Z KUŞAĞI YOKTUR

AKP Gençlik Kolları Başkanı İnan, gençlerin "Z kuşağı" değil "TEKNOFEST kuşağı" olduklarını belirterek, "Toplumun gündemini boş yere meşgul eden 'Z kuşağı' zırvalarıyla, dayattıkları içi boş algılarla bu ülkenin gençlerini köleleştirme arzusunda olanlar bilmelidir ki 'Z kuşağı' yoktur 'TEKNOFEST kuşağı' vardır. Hiç kimsenin endişesi olmasın, bu kuşak üretir, çalışır, yarının Türkiye'sini Recep Tayyip Erdoğan ile inşa eder. 2053'e, 2071'e aşkla ama şevkle, sabırla, tevazuyla, samimiyetle, gayretle yürür." dedi.

İnan, Erdoğan'ın yolundan dönmeyeceklerinin öne sürerek şunları kaydetti:

"Biz tankın karşısına çıkanlarız, memleketin başına bir şey gelmesin diye kendi canından vazgeçenleriz. Biz tankların arasından belediye başkanının evine kaçıp terlikle darbe izleyenlere benzemeyiz. AK gençlik, liderinin önünde siper, yanardağ, volkan olur. Biz oyuz ki imanıyla övündüğümüz ecdadımız, titretici şeylere hiçbir gün diz çökmemiş. Biz de gökler, yerler açılsa, üzerimize yanardağlar, tufanlar saçılsa Recep Tayyip Erdoğan'ın yolundan asla geri dönmeyeceğiz. Bu, AK gençliğin davasına, tarihine ve liderine sözüdür."

(AA)