AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun koronavirüs testinin pozitif çıktı. Akbaşoğlu yaptığı açıklamada, "Rutin yaptırdığımız korona testlerinden sonuncusunun bugün pozitif çıkması üzerine gerekli tıbbi süreç başlatıldı" dedi

AKP Grup Başkanvekili Akbaşoğlu'nun koronavirüs testi pozitif çıktı

AKP Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı. Akbaşoğlu bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) AKP'nin yeni idare amirlerini seçtiği oylamaya gelip oyunu kullanmıştı.

Akbaşoğlu, rutin yaptırdığı koronavirüs testlerinden sonuncusunun pozitif çıktığını bildirdi.

Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yapan Akbaşoğlu, "Rutin yaptırdığımız korona testlerinden sonuncusunun bugün pozitif çıkması üzerine gerekli tıbbi süreç başlatıldı.Elhamdülillah genel sağlık durumum iyi.Bu vesile ile geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlara samimi teşekkürlerimi iletir, özellikle dualarınızı istirham ederim" dedi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, yaptığı açıklamada, "Bugün sabahleyin Akbaşoğlu arkadaşımızın testi pozitif çıkınca, tedbir olarak böylesi bir yaklaşım ürettik. Daha önce de zaman zaman video konferans yaptığımız oldu. Tedbir olarak bir bakıma kendi kendimize böyle bir yöntemle sosyal mesafe, maske konusunda tedbirimizi uygulamış olduk" dedi.

CHP'Lİ ÖZEL: GEÇMİŞ OLSUN

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel genel kurulda yaptığı açıklamada, "Sayın Akbaşoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili olumsuz bir haber aldık geçmiş olsun diyoruz, acil şifalar diliyoruz yakından takip ediyoruz" diye konuştu.