Gazeteci Fatih Portakal, İzmir’deki AKP Narlıdere ilçe teşkilatının üyelerinde gönderdiği personel alımı mesajını paylaştı. Alım için kendilerine başvurulmasını isteyen AKP ilçe teşkilatı, mesajın ortaya çıkması ardından geri adım attı, başvuruların İŞKUR’a yapılmasını istedi..

AKP ilçe teşkilatının torpil girişimi Fatih Portakal’a takıldı

FOX TV Ana Haber sunucusu, gazeteci Fatih Portakal, kişisel Twitter hesabından AKP Narlıdere İlçe Teşkilatı’nın üyelerine attığı torpil mesajını paylaştı. AKP’li ilçe teşkilatı, torpil girişiminin ortaya çıkması ardından geri adım attı, düzeltme mesajı geçti.

Portakal, bugün takipçileriyle paylaştığı mesajında, “Böyle bir işe başvurma ve alma olabilir mi? İktidar partisinin İzmir Narlıdere ilçe başkanı güya kayıtlı parti üyelerine bu sms’i göndermiş! Dokuz Eylül Üniversitesi için sanki talep toplanıyor! Olabilir mi? olmamalı... Umarım AKP Narlıdere İlçe Başkanı Kadir Bektaş’a ait ait değildir, sadece sahtekarlıktır” diye yazdı.

Portakal, paylaşımına AKP’li ilçe teşkilatı tarafından üyelerine gönderdiği mesajı da ekledi. Söz konusu mesajda, Dokuz Eylül Üniversitesi’ne yapılacak personel alımı için AKP ilçe teşkilatına başvuru yapılması istendi.

Bu paylaşımı üzerinden birkaç saat geçmesi ardından yeni bir paylaşım yapan Fatih Portakal, AKP’li ilçe teşkilatının ‘düzeltme’ geçtiğini bildirdi.

Portakal, “Olmaması gerekiyordu zaten. AKP İzmir Narlıdere ilçe başkanlığı düzeltme geçti. Umarım samimi bir davranış sergilemişlerdir” dedi.

İlçe teşkilatı tarafından gönderilen ikinci mesajda, müracaatların İŞKUR üzerinden yapılması istendi.