İzmir Menemen Belediyesi, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan için 2,5 metrelik bir vazo yaptırdı. Hediyeyi, "Cumhurbaşkanımıza da böyle bir hediye yakışır" ifadeleriyle tanıtan Menemen Belediyesi’nin AKP’li Başkanvekili Pehlivan, “Külliyemizin ihtişamına da yakışacak” dedi. Vazonun maliyeti ise bilinmiyor.

AKP’li başkan vekilinden Erdoğan’a 2,5 metrelik vazo: "Külliyemizin ihtişamına yakışacak"

İktidarın ülkeyi sürüklediği ekonomik krizi gün geçtikçe daha vahim boyutlara ulaşırken AKP'li isimlerin tartışma yaratan harcamaları da sürüyor. Son olarak Menemen Belediye Başkan Vekili olarak belirlenen AKP'li Aydın Pehlivan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için 'külliyenin ihtişamına yakışacak' bir vazo yaptırdı.

İzmir Menemen Belediyesi’nin AKP’li Başkanvekili Aydın Pehlivan, 200 kilo çamurdan yapılan 2,5 metrelik vazoyu Cumhurbaşkanlığı’na göndereceklerini açıkladı. Vazonun maliyeti ile ilgili bilgi verilmezken AKP'li Aydın Pehlivan, "Sayın Cumhurbaşkanımıza da böyle bir hediye yakışır” dedi.

Menemen’de 200 kilo çamurdan yapılan 2,5 metrelik vazo AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edilecek.

'CUMHURBAŞKANIMIZIN EN SEVDİĞİ RENK'

Vazonun Erdoğan'ın sevdiği turkuaz renkte olduğunu söyleyen Menemen Belediye Başkanvekili AKP'li Aydın Pehlivan şöyle konuştu:

"Çok beğendim, hayran kaldım. Cumhurbaşkanımızın en çok sevdiği ve tercih ettiği turkuaz renkte, yaklaşık 2,5 metre boyunda, kabartma Cumhurbaşkanı forsu altın varak olarak işlenmiş, zarif bir eser. Yani bu eserin her detayı düşünülmüş ve özenle hazırlanmış. Sayın Cumhurbaşkanımıza da böyle bir hediye yakışır. Külliyemizin ihtişamına da yakışacak."

ANKA