AKP’li Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner, mahallesinde ilaçlama yapılmasını isteyen yurttaşı, "Seninle uğraşırım... Güvenlik olarak ekmeğini kazanıyorsun, ekmeğinden olma" sözleriyle tehdit etti.

AKP'li başkandan yurttaşa tehdit: "Seninle uğraşırım, ekmeğinden olma"

AKP'li Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner, yaşadığı mahallede ilaçlama yapılmasını talep eden yurttaşa "Güvenlik olarak ekmeğini kazanıyorsun, seninle uğraşırım ekmeğinden olma" ifadeleriyle yanıt verdi.

Osmaniye AKP’li Düziçi Belediye Başkanı Alper Öner, sosyal medya üzerinden mahallesinde ilaçlama yapılmasını taled eden yurttaşı tehdit etti.

'SENİ SITMA EDECEĞİM'

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerdeki mesajlara göre, mahallesine sinek ilacı sıkılmamasına tepki gösteren yurttaş, "Çiftlik Mahallesi’ne neden silek ilacı sıkılmıyor. Yoksa ayrımcılık mı var. Sıtma mı olmamız lazım" dedi.

akp-li-belediye-baskani-yurttasi-tehdit-etti-seninle-ugrasirim-ekmeginden-olma-1034968-1.

AKP’li Belediye Başkanı Öner ise yurttaşa "Hayırdır birader, biz elimizden geleni sizler için yapıyoruz ama sana özel ayrımcılık yapmamı istiyorsan seninle uğraşırım. Güvenlik olarak çalışıyorsun, ekmeğinden olma" şeklinde cevap verdi.

Yurttaşın "Buyurun uğraşın" sözlerine Öner, "Seni sıtma edeceğim" diyerek yanıt verdi.