AKP’li eski milletvekili Mehmet Metiner, Güngören Belediyesi’nde çalışan bir kişiye, belediye başkan yardımcısını görünce ayağa kalkmadığı için belediyede her gördüğünün önünde ayağa kalkma cezası verildiğini aktardı.

AKP’li belediyede skandal 'ceza' iddiası

AKP'li Güngören Belediyesi'nin Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi'nin, 'kendisini görüp ayağa kalkmadı' diye belediyede çalışan bir şoföre "tuvalet önünde oturma" cezası verdiği iddia edildi. Mehmet Metiner ve Şamil Tayyar gibi AKP'li isimler duruma tepki gösterdi.

Sözcü'den Deniz Ayas'ın haberine göre AKP'li Güngören Belediyesi'nin Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi, "kendisini görüp ayağa kalkmadı" diye belediyede çalışan bir şoföre "tuvalet önünde oturma" cezası verdi. İddiaya göre 'cezalı' şoför, mesaisi boyunca başkanlık katındaki tuvalet önünde oturup İpekçi geçtikçe ayağa kalkıp selam vermek zorunda kaldı.

AKP'li Mehmet Metiner, "Davamız adına utanç verici bir uygulama... Gereği acilen yapılmalı" sözleriyle duruma tepki gösterdi.

Olayın doğruluğunu Mehmet Metiner'e teyit ettiğini belirten AKP 24, 25, 26.Dönem Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ise, ''Görevde kaldığı her dakika haram olsun'' paylaşımını yaptı.

cukurda-defineci-avi-540867-1.