TBMM'de Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bütçesi görüşülürken AKP Grubu adına söz alan Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, LGBTİ+ları hedef gösterdi. Kavuncu, “Kadını ana olmaktan, erkeği baba olmaktan uzaklaştıracak sapkınlıklar” dedi.

AKP'li Erol Kavuncu LGBTİ+'ları hedef gösterdi
Fotoğraf: AA

TBMM’de Diyanet İşleri Başkanlığı bütçesinin görüşüldüğü sırada AKP milletvekili Erol Kavuncu, LGBTİ+ları hedef gösterdi.

Erol Kavuncu, "Bütün insani ve ahlaki değerler hiçe sayılarak; toplumsal cinsiyet, cinsel yönelim, cinsiyet özgürlüğü gibi kavramlarla topluma servis edilen sapkın ve sapık ilişkiler gerçek beka meselemiz olan aile ve nesil güvenliğimizi tehdit etmektedir. Aile ve nesil güvenliğimiz, en az can ve mal güvenliğimiz kadar değerlidir ve dokunulmazdır. Bu sebepten dolayı tarih boyunca kadını ana olmaktan, erkeği baba olmaktan uzaklaştıracak sapkınlıklar, fıtrata ve yaratılışa aykırı ve sapıklık olarak kabul edilmiş; bütün inançlar tarafından reddedilmiş hem de lanetlenmiştir" dedi.

"NESİL GÜVENLİĞİMİZİ TEHDİT ETMEKTE"

Meclis’te Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bütçesinin görüşüldüğü sırada söz alan Kavuncu şunları söyledi:

"Diyanet İşleri Başkanlığı'mız bugün, İslam'ın rahmet yüklü mesajlarını bütün insanlığa ulaştırma bilinci ile Kur'an ve sünneti esas alarak, ülkemizin dört bir yanında ve dünyanın dört bir tarafında sorumluluklarını yerine getirmekte, ülkemizin iyilik sancağını iftiharla dalgalandırmaktadır. Zira Diyanet İşleri Başkanlığı, zorlu milli mücadele yıllarımızdan, 1930'lu 40'lı yılların yokluk, kıtlık, baskı dönemlerine, 15 Temmuz FETÖ ihaneti darbe kalkışmasından, zorlu Covid-19 salgını sürecine kadar hep aziz milletimizin yanında yer almıştır.

Son zamanlarda sözde insan hakları savunucusu özde maskeli, küreselci insanlık düşmanları, kadının şiddete karşı korunması maskesiyle kadını ve erkeği kendi biyolojik kimliklerinden koparılarak ortadan kaldırılmasına yönelik küresel ölçekli bir saldırıyla karşı karşıyayız. Bütün insani ve ahlaki değerler hiçe sayılarak; toplumsal cinsiyet, cinsel yönelim, cinsiyet özgürlüğü gibi kavramlarla topluma servis edilen sapkın ve sapık ilişkiler gerçek beka meselemiz olan aile ve nesil güvenliğimizi tehdit etmektedir. Aile huzurdur, aile mutluluktur, aile güvendir. Aile hem kadının hem erkeğin en güvenli kurum ve limanıdır.

"BÜTÜN İNANÇLAR TARAFINDAN LANETLENMİŞTİR"

Ayrıca ailenin, nesli muhafaza etmek gibi önemli ve vazgeçilmez bir görevi de vardır. Dolayısıyla aile ve nesil güvenliğimiz, en az can ve mal güvenliğimiz kadar değerlidir ve dokunulmazdır. Bu sebepten dolayı tarih boyunca kadını ana olmaktan, erkeği baba olmaktan uzaklaştıracak sapkınlıklar, fıtrata ve yaratılışa aykırı ve sapıklık olarak kabul edilmiş; bütün inançlar tarafından reddedilmiş hem de lanetlenmiştir. Her türlü hastalıklı yapılardan ailemizi ve neslimizi korumak, en başta devletimiz, ilgili kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere biz milletvekillerinin asli ve öncelikli görevidir"

(AA)