AKP'li eski vekilin kumarhane görüntüleri ortaya çıktı

AKP Teşkilat Başkan Yardımcısı, eski AKP’li Muğla milletvekili Nihat Öztürk’ün, kumarhanede çekilmiş görüntüsü ortaya çıktı.

Gerçek Gündem'in haberine göre; AKP’li Muğla İl Teşkilat Başkanlığı da yapan Nihat Öztürk’ün, kumarhanedeki kumar makinesi ile oyun oynadığı görülüyor. Odatv'de yer alan iddiaya göre; Nihat Öztürk, Karadeniz gezisi sırasında Gürcistan’a geçti ve Batum kentindeki bir kumarhanede görüntüler çekildi.

Videonun 28’inci saniyesinde AKP’li Nihat Öztürk’ün yanına gelen kişinin de, AKP’li Ozan Balcı olduğu ileri sürüldü. Nihat Öztürk’ün AKP Muğla il Başkanlığı döneminde, Ozan Balcı da Öztürk’ün yardımcılığını yapıyordu.

"EKRANA BAKIYORDUM"

Kumarhanede çekilmiş görüntüsü ortaya çıkan Öztürk, "Ekrana bakıyordum" dedi.

Batum'daki görüntüleriyle ilgili Odatv’den Murat Sökdü'ye konuşan AKP Teşkilat Başkan Yardımcısı eski milletvekili Nihat Öztürk, şunları söyledi:

“Bu parti içi muhalefetin bana hazırladığı bir kumpastır. Bu klasik bir FETÖ taktiğidir. Geçen yıl gerçekleşen bu olayın videosu bizleri ve partimizi yıpratmak için genel merkeze de gönderilmişti. AK Parti'yi yıpratmak isteyen FETÖ'cü zihniyet bir kez daha hortlamıştır. İnsanların yatak odalarına kadar girerek görüntülerini çekip servis eden zihniyet bu gün Batum'da ortaya çıkmıştır.”

akp-li-eski-vekilin-kumarhane-goruntuleri-ortaya-cikti-650945-1.

cukurda-defineci-avi-540867-1.