Süt kutularındaki gökkuşağından “subliminal mesaj” çıkaran AKP’li Hamza Dağ, bu sefer de İzmir Büyükşehir Belediye binasındaki renkli kolonlardan 'pedofili ve ensest ilişkiye teşvik' çıkardı.

AKP'li Hamza Dağ'ın renk korkusu büyüyor: Pedofili, ensest ilişki...

Geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin dağıttığı süt kutularının üzerindeki gökkuşağı için "LGBT renkleriyle subliminal mesaj” diyen AKP’li Hamza Dağ, bu sefer de İzmir Büyükşehir Belediye binasının kolonlarına savaş açtı.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının kolonlarının fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan Hamza Dağ, bina kolonlarının birbirinden farklı renklerde boyanmış olmasını yine LGBTİ+’lara bağladı.

Doğada bulunan renklere katlanamayan AKP’li Hamza Dağ, paylaştığı başka bir fotoğrafta ise mavi, yeşil, sarı ve kırmızı renklerden pedofili ve ensest ilişki çıkarımını yaptı.

AKP’nin her yurttaşa eşit yaşama hakkı getirdiğini ancak LGBTİ+’lara savaş açtığını belirten Hamza Dağ’ın paylaşımı şöyle:

“AK Parti, kimliği ne olursa olsun, bu ülkede, herkesin eşit vatandaş olarak yaşamasının önünü açtı. Ancak toplumsal ifsada sebebiyet verecek sapkınlıklar karşısında da net bir tavır aldı.

Şu bilinmelidir ki; İzmir'de bu sapkın zihniyetin ve onu meşrulaştırmaya çalışan her türlü faaliyetlerin karşısında olacağız.

Özelikle kamu zararına sebep olunarak ve 197 bin TL ödenerek bu şehrin en önemli kamu kurumlarından birinin LGBT‘yi çağrıştıracak şekilde boyanmasına sessiz kalamayız.

Buradan Sn. Soyer'e çağrıda bulunuyoruz: O renkleri oradan kaldırın ve bu yanlıştan bir an önce vazgeçin.”