Toplantı için Gürcistan'a giden Samsun Çarşamba Sanayi ve Ticaret Odası üyeleri, Metro Turizm’in sahibi firari Galip Öztürk'le bir araya geldi. Oda Başkanı ve AKP Çarşamba Kurucu İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, Öztürk'e plaket verdi. TSO Başkanı Yılmaz ve üyeler, Öztürk ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

AKP'li isimden firari Galip Öztürk'e plaket: Hatıra fotoğrafı çektirdiler

Samsun Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı ve AKP Çarşamba Kurucu İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz’ın, cinayete azmettirmekten müebbet hapis cezası alan Metro Turizm’in sahibi firari Galip Öztürk ile Gürcistan’ın Batum kentinde görüştüğü ortaya çıktı. Oda Başkanı ve AKP Çarşamba Kurucu İçe Başkanı Ahmet Yılmaz da Öztürk'e plaket verip, hatıra fotoğrafı çektirdi.

akp-li-isimden-firari-galip-ozturk-e-plaket-hatira-fotografi-cektirdiler-938545-1.

SOSYAL MEDYADAN TEŞEKKÜR ETTİ

Cumhuriyet'ten Mehmet Kızmaz'ın gündeme getirdiği habere göre, Yılmaz, sosyal medya hesaplarından yapılan ziyaretlerin fotoğraflarını paylaşırken Galip Öztürk ile Batum'da görüştüğünü yazdı.

Öztürk ile akşam yemeğinde bir araya geldiklerini belirten Yılmaz, “Çarşamba Ticaret Ve Sanayi Odası Ziyaret Heyeti, Metro Holding Kurucu Onursal Başkanı Sn. Galip Öztürk’ün Gürcistan / Batum'da akşam yemeğinde misafiri oldu” ifadeleriyle teşekkür etti.

akp-li-isimden-firari-galip-ozturk-e-plaket-hatira-fotografi-cektirdiler-938549-1.

Öte yandan Galip Öztürk ile yapılan toplantı ve yemeğin fotoğrafları Çarşamba TSO’ya ait sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı. Toplantı masasında Gürcistan ve Türk bayrağının olması da göze çarptı.

akp-li-isimden-firari-galip-ozturk-e-plaket-hatira-fotografi-cektirdiler-938562-1.

KÖSEOĞLU CİNAYETİ

Galip Öztürk, 25 yıl önce Beyoğlu’nda öldürülen Kuvvet Köseoğlu cinayetine ilişkin yargılandığı davada, cinayeti azmettirmekten müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Cezasının onandığı 2018’de Gürcistan’a kaçan Öztürk, 2012’de zorla senet imzalatmaktan da cezaevine girdi.