2 ile 3 bin dolar arasında değişen fiyatlara sahip bir markanın montunu giymesi nedeniyle eleştirilen AKP’li Mehmet Metiner, yaptığı açıklamada montun çakma olduğunu söyledi.

AKP’li Mehmet Metiner’den ‘çakma mont’ açıklaması

Eski AKP milletvekili Mehmet Metiner, Şırnaklı bir aileyi, oldukça pahalı bir marka olan Prada’ya ait bir montla ziyaret etmesi nedeniyle gelen eleştiriler üzerine, ‘mont çakma’ açıklaması yaptı.

Metiner, Mersin'de Şırnaklı bir ailenin evine ziyaret etti. Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Metiner, “Mersin… Şırnaklı bir aile… 3 erkek evladının en büyüğü… Onların ayrılırken sevincine tanık olmak mutlulukların en büyüğü Sahip çıkmazsanız, şikayete hakkınız olmaz… Hükümetimiz gereğini yapıyor lakin bizler yüreğimizle sahiplenmeliyiz dostlar…" ifadelerini kullandı.

Metiner’in ziyarete dair paylaştığı fotoğrafta ise üzerine Prada marka şişme bir mont bulunması dikkat çekti.

Prada’nın şişme montlarının fiyatının 2 ile 3 bin dolar arasında değiştiğinin sosyal medyada gündeme gelmesi üzerine Metiner eleştiri aldı.

Metiner, Odatv'ye yaptığı açıklamada, üzerindeki montun taklit olduğunu iddia etti.

Metiner, şunları söyledi:

"Üstümdeki mont bir tanıdığımın ürettiği replika, yani taklit mont. Yerlilerden daha ucuz. O durumu yerinde olmayan evlatlara da aynı giydiğim gibi replika montlardan armağan ettim."