AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, konuk olduğu yerel bir kanalda, "Komünistlerde zaten namus anlayışı diye bir şey yoktur, aile namus anlayışı olmaz" dedi.

AKP’li Milletvekili: Komünistlerde zaten namus anlayışı diye bir şey yoktur

AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ'ın yerel kanalı Kanal Fırat'ta hakaret içerikli ifadeler kullandı. Türkiye Komünist Partisi'nin Millet İttifakı'nın ortaklarından olduğunu öne süren Demirbağ, "Bir de Komünist Partisi var. Komünistlerde zaten namus anlayışı diye bir şey yoktur, aile namus anlayışı olmaz" diye konuştu.

Demirbağ, şöyle devam etti: “Bir de LGBT var LGBT'nin ne olduğu da malum. Millet İttifakı bu onun için bunları topyekûn ahlak eğitiminden geçirmek lazım.”

HEDEFİNDE MİLLET İTTİFAKI VAR

Demirbağ, konuk olduğu programda sunucunun, “Millet ittifakına özel ahlak eğitimi vermek lazım diyorsunuz özel ahlak eğitimi ne demek sayın vekil?” sorusuna da şöyle cevap verdi:

“Şimdi Millet İttifakının paydaşlarına bakalım, biri kim CHP-Kılıçdaroğlu. Lider partiler liderlerle anılır bilinir, partiye bakmaz insanımız lidere bakar. Daha öncesinde de biliyorsunuz Cumhurbaşkanımıza bir konuda cevap verirken dinleyenlerin affına sığınıyorum orada diyor ki ‘Bunu bana diyenin an an an' diyor duruyor, mecliste konuşma yaparken bir el hareketi yapıyor o el hareketini sosyal medyada iki yaşındaki çocuklara uyarladılar. Meral Akşener grup toplantısında meclis çatısı altında bir kadın lider olarak savunmak amacıyla dinleyenlerin affına sığınıyorum ‘Yavşaklar' dedi. Bu da İYİ Parti.

İLK SKANDALI DEĞİL

Demirbağ daha önce de artan gıda fiyatları ve ekonomide yaşanan olumsuzluklar ilgili, "Bugün ekonomik sıkıntı çekebiliriz. Normal şartlarda 2 kilo et yiyorsak yarım kilo yeriz. Domatesi iki kilo yerine iki tane alırız. Biber alacaksak bir kilo yerine üç tane alırız" ifadelerini kıllanmıştı. Demirbağ’ın açıklamaları büyük tepki çekmişti.

Demirbağ, Elazığlı yurttaşların deprem ve yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınında yaşadıkları sorunları dile getirmek için Twitter'da açtıkları "SahipsizElazığ" kampanyasına da tepki göstermişti.

Demirbağ şunları söylemişti: "Tabii ki sahibi var Elazığ'ın. Tayyip Erdoğan var, Allah'tan sonra. Biz varız. Ne demektir? Haşa, ben utanıyorum 'biz varız' derken. Sahibi Allah'tır, Tayyip Erdoğan'dır, devlettir. 'Elazığ'ın sahibi yok' diyenlerin sahibi yok. Gitsin kan tahlilini yaptırsınlar. O kadar ucuz değil, araştıracak. Gafletten gelmiş paylaşmışsa bir şey demiyorum. Kampanyayı başlatanların kan tahlilini yaptırmak lazım. Covid-19 değil 'ihanet 19' virüsü var onların kanlarında."