AKP'li Mehmet Özhaseki, "Eskiden o yabancı devlet başkanları karşısında biraz ezik duran bizim liderlerimiz karşısında hepimizin içi yanardı" dedi. Özhaseki, "Şimdi Cumhurbaşkanımızın gittiği her yerde devlet başkanları görüşmek için sıraya giriyorlar" ifadelerini kullandı.

AKP'li Özhaseki: Cumhurbaşkanımızın gittiği her yerde devlet başkanları görüşmek için sıraya giriyorlar

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Şimdi Cumhurbaşkanımızın gittiği her yerde devlet başkanları görüşmek için sıraya giriyorlar" ddi.

Özhaseki, Hatay'da partisinin il başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın gittiği her yerde milletini temsil ettiğini belirten Özhaseki, "Allah'a hamdolsun, bütün istatistiklerde muhalefet bile bizi Almanya'yla, İngiltere'yle, ABD'yle kıyaslıyor. Onlarla eş konuma geldik. Hele hele liderimiz yurt dışına çıkıyor... Eskiden o yabancı devlet başkanları karşısında biraz ezik duran bizim liderlerimiz karşısında hepimizin içi yanardı. Bizim başbakanımızdı, cumhurbaşkanımızdı. Elbette ki bu milleti temsil ediyordu. Benim de içim yanıyordu" ifadelerini kullandı.

Özhaseki, şöyle devam etti: "Dün IMF'nin memurları geldiğinde bando takımlarıyla törenlerle karşılanırdı. Gençliğimde hatırlıyorum, Cottarelli törenlerle karşılanırdı. Gittiği her yerde Allah'a hamdolsun bu milleti onurla temsil eden bir Cumhurbaşkanımız var. Şimdi Cumhurbaşkanımızın gittiği her yerde devlet başkanları görüşmek için sıraya giriyorlar. Dün, CNN muhabiriydi galiba, Cumhurbaşkanımıza 'Biden'la görüşmek için bir uğraş verecek misiniz?' diye soruyor. 'Niye uğraşıyorum niye görüşeyim ki' diyor. 'O Biden ise ben de Erdoğan'ım' diyor. Allah'a hamdolsun biz Şuşa'da, orada işgal altındaki topraklardan kurtardık. Mavi Vatan'da hamdolsun Türkiye'nin Akdeniz'deki hakimiyet alanını genişlettik. Aynı şekilde Suriye'de kendi güvenliğimizi sağlayacak şekilde büyük operasyonlar yapıyoruz. Bunlar kolay işler değil."