AKP Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, "FETÖ gibi evlatlarımızı zehirleyen şizofren bir yapı çıktı ortaya," dedi. Özhaseki, Gülen cemaatinin düzenlediği Türkçe Olimpiyatları'na büyük destek vermesiyle biliniyor.

AKP'li Özhaseki: FETÖ gibi evlatlarımızı zehirleyen şizofren bir yapı çıktı ortaya

AKP Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, "FETÖ gibi şizofren bir manyağa bağımlı hale getirip, güya İslami bir anlayış gibi sunarak, evlatlarımızı zehirleyen bir yapı çıktı ortaya. Liderimizin öngörüsü, cesareti, bu milletin büyüklüğü sayesinde bugünleri aştık" dedi.

Balıkesir AKP İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Özhaseki, şehirde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

FETÖ'nün 50 yıllık bir bela olduğunu söyleyen Özhaseki, milletin çocuklarını kandırıp ailelerinden, dinlerinden ve milli duygularından kopardığını belirtti.

Türkiye'nin birkaç yıldır yaşadıklarını dünyada yaşayan bir başka ülke olmadığını öne süren Özhaseki, "O büyük ülke dediğimiz, güçlü ülke dediğimiz adamlar, bizim yaşadığımı süreci yaşasalar acaba ayakta kalabilirler miydi? 50 yıldır PKK denilen lanet bir örgüt var, güçlü bildiğiniz ülkelerin hepsi destek veriyor ve 3-5 sene önce de çukurlar kazmışlar, bağımsızlık ilan ediyorlar, ülkeyi bölüp, Suriye'de bir toprak parçasıyla birleştirip devlet kurmaya kalkıyorlar. Arkasında kim var, aklınıza gelen bütün ülkeler var. O günlerde bakanlar kurulundaydım, o günleri birebir yaşamış olarak söylüyorum." şeklinde konuştu.

Özhaseki, belediye başkanı olduğu dönemde Gülen cemaatinin düzenlediği Türkçe Olimpiyatları'na katılıp organizasyondan övgüyle bahsetmesiyle biliniyor.

akp-li-ozhaseki-feto-gibi-evlatlarimizi-zehirleyen-sizofren-bir-yapi-cikti-ortaya-784687-1.akp-li-ozhaseki-feto-gibi-evlatlarimizi-zehirleyen-sizofren-bir-yapi-cikti-ortaya-784688-1.