AKP’nin Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, " '128 milyar lira nerede?' diye soranlara gelsin" diyerek uydurma açıklamalar yaptığı paylaşımlarını sildi.

AKP'li Ünal, '128 milyar dolar nerede?' sorusunu '128 milyar TL nerede?' diye cevapladı

AKP’nin Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Merkez Bankası rezervlerinin harcanmasıyla ilgili yurttaşların iktidara sorduğu ve Cumhurbaşkanına hakaret sayılan '128 milyar dolar nerede?' sorusuna '128 milyar lira nerede?' diyerek cevap Twitter'dan cevap verdi, daha sonra paylaşımlarını sildi.

"Her zaman insanı yaşat ki devlet yaşasın şiarıyla hareket ettik, etmeye de devam edeceğiz. 128 milyar TL nerede diye soranlara gelsin" diyerek birtakım tablolar paylaştı.

akp-li-unal-128-milyar-dolar-nerede-sorusunu-128-milyar-tl-nerede-diye-cevapladi-865140-1.akp-li-unal-128-milyar-dolar-nerede-sorusunu-128-milyar-tl-nerede-diye-cevapladi-865141-1.

Ünal şu ifadelere yer verdi:

Tüm dünyanın içinden geçtiği bu zorlu süreçte vatandaşlarımıza 60 Milyar TLnin üzerinde doğrudan destek ve yardım sağladık. İyi günde kötü günde milletimize umut olmaya devam ediyoruz.

Ünal daha sonra uydurma paylaşımlarını da silerek yerine kendi uydurduğu soruya da cevap vermeden yeni bir paylaşım yaptı.