AKP Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yurt dışı ziyaretlerini hedef alarak "Bizim gidip Amerika'dan, İngiltere'den para istememize gerek yok" dedi. Usta, "Gidip oralarda dolaşarak Türkiye'nin itibarını düşürmeye çalışmasın" ifadelerini kullandı.

AKP'li Usta Kılıçdaroğlu'nun yurt dışı ziyaretlerini hedef aldı: Türkiye'nin itibarını düşürmeye çalışmasın

AKP Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Bilecik'te düzenlenen '2023'e Doğru Şehir Buluşmaları' toplantısında açıklamalarda bulundu.

Daralan ekonomilere rağmen Türkiye'nin büyümeye devam ettiğini iddia eden Usta, "Türkiye'nin tamamen sivil, demokratik ve özgürlükçü bir anlayışla kendi sivil anayasasını yapabilme gücüne sahip bir Türkiye olması gerekiyor. Daralan ekonomilere rağmen büyümeye devam ediyoruz. 2023 yılında çok daha güçlü bir ülke haline getirmeye hazırız" sözlerinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yurt dışı ziyaretlerini hedef aldı.

Usta, "Bizim gidip Amerika'dan, İngiltere'den para istememize gerek yok. Bunu Kılıçdaroğlu'nun da iyi anlaması gerekiyor. Gidip oralarda dolaşarak Türkiye'nin itibarını düşürmeye çalışmasın. Tam tersine kendi itibarını düşürerek ülkeye dönmüştür" diye konuştu.


"BÖYLE BİR ACİZİYET OLABİLİR Mİ?"

Kılıçdaroğlu'nu uyuşturucu ağına ilişkin açıklamaları sebebiyle de hedef alan Usta, "Birkaç gün önce bizim cari açığımızın uyuşturucu satışıyla kapatılmaya çalışıldığını iddia etti, ana muhalefet lideri Kılıçdaroğlu. Böyle bir acziyet olabilir mi? Böyle bir anlayış olabilir mi? İktidara geldiğimiz günden bu yana yaptığımız mücadeleyle biz bu ülkedeki uyuşturucunun bitirilmesi için büyük bir mücadelenin içine girdik. Tüm terör örgütlerinin tüm geçim kaynağı maalesef bu uyuşturucudur. İşte onların pazarını kapatmaya çalıştığımız için sesi ana muhalefet partisi liderinden duyuyoruz. Çok acı ve çok yazık. Birilerinin talimatlarıyla yurt dışından gelen talimatlarla bilemiyoruz. O 6'lı masaya gelen talimatlarla bunları konuşuyor. Bunu milletimizin takdirine bırakıyoruz. Biz bu ülke için üretmeye hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

DHA