AKP’li Süreyya Sadi Bilgiç’in kızı İrem Bilgiç ile Martı’nın CEO’su Alper Öktem evlendi. Çift, Mustafa Şentop, Süleyman Soylu ve Mehmet Muş’un şahitlik yaptığı nikah öncesinde Erdoğan’ı ziyaret etti.

AKP’li vekilin kızı ile Martı’nın CEO’su evlendi, nikah öncesinde Erdoğan ziyaret edildi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve AKP Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in kızı İrem Bilgiç, ‘Martı’ adlı elektrikli scooter kiralama şirketinin kurucu ortağı ve CEO’su Oğuz Alper Öktem ile evlendi.

Çift, nikah töreni öncesinde AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaret etti.

AKP’li Süreyya Sadi Bilgiç, ziyareti Twitter hesabından paylaşarak, “Kızımız İrem’i ve damadımız Alper’i nikah törenleri öncesinde kabul ederek hayır dualarını ileten Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye nazik kabulleri için ailece şükranlarımızı arz ederiz” dedi.

İstanbul Hilton Bomonti'de düzenlenen nikah töreninde ise çiftin nikah şahitliğini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptı.

marti-nin-ceo-su-alper-bilgic-nikahi-oncesinde-erdogan-i-ziyaret-etti-885819-1.

Nikah Törenine Isparta'dan Vali Ömer Seymenoğlu, AKP Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Keskin, Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, Belediye Başkanları, AKP Isparta İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

‘DEVLET BAŞA, KUZGUN LEŞE’ SÖZLERİYLE GÜNDEM OLMUŞTU

Martı’nın CEO'su olan Oğuz Alper Öktem, YouTube'da konuk olduğu bir programda elektrikli scooter’larla ilgili düzenleme yapılmasına yönelik konuşmuştu. Öktem, “Bizim burada vatanını seven her Türk iş adamı gibi dememiz gereken şey: Devlet başa, kuzgun leşe. Devlet başımızda olduğu sürece sıkıntı olmaz. Bu regülasyon gelecek ve devlet ne derse, biz istihdam yaratmak, ülkeye faydalı olmak ve bu ülkeye faydalı olmak için elimizden geleni yapıyor olacağız. Benim bu konuda söyleyeceğim temel şey şudur: Devlet ne derse odur. Biz naçizane haddimize düşmeyerek, eğer sorarlarsa sektörümüz için doğru olduğuna inandığımız şeyleri söyleriz. Onun dışında da karar oranındır. Biz devlete baba gözüyle bakan insanlarız” sözleriyle gündem olmuştu.