AKP’li Ali İhsan Yavuz, “Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan gittiği, CHP zihniyetinden birisi geldiği gün S-400'ler çöp olur. Mavi vatan diye bir dert olmaz, doğalgaz, petrol işi yatar. Nükleer santralların kapısına kilit vururlar. FETÖ ve PKK ile mücadeleyi bitirirler. Bu nedenle Recep Tayyip Erdoğan'a daha fazla sahip çıkmaya mecburuz” dedi. AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete ise ‘sandık güvenliği’ ile ilgili konuşarak “Son ana kadar Okçular Tepesi'ni asla bırakmadan çalışacağız” ifadelerini kullandı.

AKP’li Yavuz: Erdoğan giderse S-400’ler çöp olur, nükleer santralların kapısına kilit vururlar

Yerel seçimlerin ardından “Hiçbir şey olmamışsa bile kesinlikle bir şey oldu” sözleriyle hatırlanan AKP Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, partisinin Muğla İstişare Toplantısı'nda Erdoğan’a ‘neden sahip çıkması gerektiği’ ile ilgili birtakım açıklamalarda bulundu.

“Cumhurbaşkanı'mızın adaylığının önünde toz kadar bile engel yok. 18 Haziran 2023 seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak önümüze gelecek ve yeniden cumhurbaşkanı seçilecek” diyen Yavuz, seçime bir yıl kala yapacakları çalışmalar olduğunu ve tempolarını artırarak çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Yavuz, “Normal zaman, seçim sürecine hazırlık zamanı, kampanya süreci ve seçim günü olmak üzere 4 kısımda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Ardından Erdoğan’ı övmeye devam eden Yavuz, şöyle konuştu:

“Recep Tayyip Erdoğan demek istikrar demek. Madem böyle bir lider var, bu liderle daha fazla yol almamız gerekiyor. Önümüz aydınlık. Bir iktidarın doğru mu yanlış mı olduğunu anlamanız için size ipucu veriyorum. Nükleer santraller yapılmaya devam ediyor mu? Kanal İstanbul yapılmaya devam ediyor mu? İnsansız muharebe aracı üretilmeye devam ediyor mu?, S400 çalışıyor mu? Bütün bunlar oluyorsa emin olun iktidarın başında doğru insan vardır. Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan gittiği, CHP zihniyetinden birisi geldiği gün S400'ler çöp olur. Mavi vatan diye bir dert olmaz, doğalgaz, petrol işi yatar. Nükleer santrallerin kapısına kilit vururlar. FETÖ ve PKK ile mücadeleyi bitirirler. Bu nedenle Recep Tayyip Erdoğan'a daha fazla sahip çıkmaya mecburuz."

SANDIK GÜVENLİĞİ AÇIKLAMASI: “OKÇULAR TEPESİ’Nİ BIRAKMAYACAĞIZ”

AKP Muğla İl Başkanı Kadem Mete ise 2023 seçimlerine ‘gece gündüz demeden hazırlandıklarını’ söyledi.

Mete, “5 yıl çalışıyoruz ve bu nedenle seçim günü çok önemli. O gün sandıklara sahip çıkmak, sandıklarda doğru insanların görev yapmasını sağlamak çok önemli. Son ana kadar Okçular Tepesi'ni asla bırakmadan çalışacağız” dedi.

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı devam etti.