AKP Konya Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Küçükkömürler, emekliye yapılan zammı eleştirerek AKP'ye bir daha oy vermeyeceğini söyleyen bir seçmene, "Hayvanlar oy kullanmıyor. Kanunen" diyerek hakaret etti.

AKP'li yöneticiden kendi seçmenine hakaret: "Hayvanlar oy kullanmıyor"

AKP Konya Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Küçükkömürler, sosyal medyada emekliye getirilen zammı eleştiren AKP seçmenine yanıt vererek hakaret etti.

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaşımda bulunan bir yurttaş, "Emeklilere iyi kazık attınız. Yüzde 40 zam vermemek için aralık ayı enflasyonunu yüzde 13'e çıkardınız. Size bir daha oy verirsem insan değilim" diyerek AKP'ye tepki gösterdi.

Paylaşımı alıntılayarak söz konusu eleştiriye yanıt veren Küçükkömürler, "Hayvanlar oy kullanmıyor. Kanunen" ifadelerini kullandı.

akp-li-yoneticiden-kendi-secmenine-hakaret-hayvanlar-oy-kullanmiyor-963376-1.

Küçükkömürler'in paylaşımı kullanıcılar tarafından tepkilere neden oldu. Tepkiler sonrası yaptığı paylaşımı silen Küçükkömürler, "AK Parti seçmenine hayvan dedi diyerek algı yapanları, yalan söyleyenleri, üç kuruşa davasını, 1 dolara vatanını satanları, Türkiye düşmanlarını, teröristleri, İslam düşmanlarını 2023'te tekrar sandığa gömeceğiz. Durmak yok, yola devam" dedi.