Sadece yurt dışı uçuşların yapıldığı Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'nın kapatılarak buradaki uçuşların yolcu garantisi verilen ancak zarar eden Kütahya Zafer Havalimanı'na kayıdırılması kararından geri adım atıldı.

AKP'liler bile itiraz etmişti: Hasan Polatkan Havalimanı ile ilgili açıklama

Eskişehir’de bulunan Hasan Polatkan Havalimanı’nın kapatılmasıyla ilgili konu Eskişehir milletvekillerinin Ulaştırma Bakanı ile yaptığı görüşmesi sonucunda karara bağlandı.

Önceki AKP Eskişehir İl Binası’nda yapılan toplantıda AKP Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı çözüm için bugün Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüşme yapılacağını söylemişti. Bugün gerçekleşen görüşmelerde karar çıktı. Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı’nda seferlerin devam edeceği açıklandı. Toplantının sonucundan Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı’nın seferlerine devam edeceği milletvekillerinin ve İl Başkanının sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşım ile duyuruldu.

Daha önce sadece yurt dışı uçuşların yapıldığı Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'nın kapatılarak buradaki uçuşların yolcu garantisi verilen ancak zarar eden Kütahya Zafer Havalimanı'ndan yapılması kararlaştırılmıştı. Duruma AKP'liler de itiraz etmişti.