Bülent Arınç'ın "Kral çıplak demenin vaktidir," sözlerine yönelik AKP'lilerin tepkileri sürüyor. Son olarak Ankara'nın eski belediye başkanı, yeni aktrol Melih Gökçek de Arınç'a yüklendi.

AKP'liler birbirini yemeye devam ediyor: Metiner'in ardından Gökçek de Arınç'a yüklendi

AKP'li Bülent Arınç, katıldığı bir toplantıda AKP’ye ve AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a majeste diye hitap ederek “Öksürmenin, bağırmanın zamanıdır. Kral çıplak demenin vaktidir. Allah cesur olana izzet verir” şeklinde eleştirmişti.

Bülent Arınç’a ilk tepki AKP'li Mehmet Metiner’den gelmişti. Metiner, , ''Bizim gönlümüzde bir yeri kalmamıştır. Bizim gönlümüzde bir yeri kalmamıştır. İnşallah partimizden de ihraç olur gider. Bülent Arınç’ın ismini duymak istemiyoruz, yeter artık. Onu partide tutanlara da yazıklar olsun diyorum. Kim olurlarsa olsunlar'' demişti.

Arınç da Metiner'e “Sen ki sürekli birilerinin gölgesinde sana ihsan edilenle beslenen, ondan alacağını tüketip sonrakine geçen bir zavallısın” diye seslenmişti.

Metiner'in ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek de Arınç'a yüklendi.

170 BİN KİŞİLİK ANKET

Sosyal medya hesabı üzerinden takip ettiği kişilerin Bülent Arınç ile ilgili düşüncelerini merak eden Gökçek paylaşımında Arınç’ın daha önce söylediği “Ben siyasette 50 yılımı doldurmuş bir insanım. Toplumun bana dair bir kanaati var. 'Bu adam namusludur, bu adam vicdanlıdır, muhakeme sahibidir' şeklinde bir kanaat var.” sözlerini hatırlattı ve "YAKLAŞIK 170.000 TAKİP ETTİĞİM SAĞ DUYULU İSİM VAR. SORALIM BAKALIM AYNI KANAATTELER Mİ?” dedi.