İzmit Belediye Meclisi nisan ayı toplantısında AKP’liler kendi yaptıkları parkların eski halinin görüntülerine güldü. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Bunlar sizin yaptığınız parklar. Kendi çalışmalarınıza gülüyorsunuz. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin” dedi.

AKP'liler kendi yaptıkları parkların haline güldü: "Allah kimseyi bu duruma düşürmesin"

İzmit Belediye Meclisi’nin nisan ayı toplantısı düzenlendi. 2021 yılı faaliyet raporunun görüşüldüğü toplantıda AKP’li Meclis üyeleri kendi dönemlerinde yapılan parkların haline güldü. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise "AKP’lilere Kendi çalışmalarınıza gülüyorsunuz.” diyerek AKP’lilere yanıt verdi.

‘ÇAMURUN ORTASINA OYUN GRUBU KOYMUŞSUNUZ’

Toplantıda Hürriyet’in park revizyon çalışmalarını anlattığı sırada AKP döneminde çamurun ortasında bir salıncak ve bir tahterevallinin yer aldığı parkın görüntüleri ekrana yansıtıldı. AKP’li Meclis üyeleri görüntülerin ekrana yansımasının ardından gülmeye başladı.

Hürriyet ise şu sözlerle AKP’lilere yanıt verdi:

“Sizin park dediklerinizi park yapıyoruz, bunlar sizin yaptığınız parklar arkadaşlar. Kendi çalışmalarınıza gülüyorsunuz. Çamurun ortasına oyun grubu koymuşsunuz, buna da park demişsiniz. Bu park falan değil. Kendi parklarınıza gülüyorsunuz. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.”

(ANKA)