AKP'nin İzmir adayı Zeybekci, kampanyasını başlattı

AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, “Biz İzmir’e gönüller almaya, gönüller yapmaya, İzmir’e hizmetkar olmaya geldik. 31 Mart günü AK hizmet belediyecilik bayrağını, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ve ilçe belediyelerine asmaya var mıyız? Ayağımızın altı şişene kadar, ellerimiz nasır tutana kadar çalışacağız. Ege’nin güzel insanları 31 Mart günü şu Kordon’da diz kıra kıra bir zeybek oynamaya var mıyız?” dedi.

Miting yapması planlanan Zeybekci’nin programı, hava muhalefeti nedeniyle salona alındı.

Zeybekci seçim çalışmasının bugün itibariyle başladığını işaret ederek, “Allah’ın izniyle layık olduğu yere getireceğiz. İzmir bu muhteşem Anadolu’nun en muhteşem şehir olacak mı? İzmir dünya şehir olacak mı? İzmir’i bütün dünya kıskanacak mı? Sizlerle beraber yapacağız bunu. Bundan sonra çok yorulacağız. Ayağımızın altı şişene kadar, ellerimiz nasır tutana kadar” dedi.

Bakan Zeybekci, İzmir’e hak eden hizmeti verecek olanın kazanması temennisinde bulunarak, “Şundan emin olun; “Ya bu adam yorulmak bilmiyor mu, bu adamın uykusunu gelmiyor mu, bu adamın hiç uykusu gelmiyor mu dedirteceğim size. Ona göre hazırlanın. Evde çoluğunuz çocuğunuzla peşinen konuşun. AK Parti İzmir olarak duamız, Cenabı Allah İzmir için en güzelini nasip etsin. İzmir için sevgiyle, aşkla dağları delecek kim varsa, Allah ona nasip etsin. Kim hak ettiği yere getirecekse Allah onlara nasip etsin. Kim hizmetkar olmayı Allah’ın lütfü olarak görecekse Allah onlara naip etsin. Biz AK parti olarak hazırız, Hoş bulduk sefalar bulduk” dedi.