AKP İstanbul İl Başkanlığı'na getirilen Osman Nuri Kabaktepe, kendi internet sitesinde özgeçmişini ilginç ifadelerle kaleme aldı.

AKP’nin yeni İstanbul İl Başkanı'nın ilginç CV'si

AKP İstanbul İl Başkanlığı'nda 24 Şubat günü başkanlık koltuğu değişti.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AKP İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde 498 delegenin tamamının oyunu alan Osman Nuri Kabaktepe, AKP’nin yeni İstanbul İl Başkanı oldu. Kabaktepe 25 Şubat'ta eski başkan Bayram Şenocak'tan koltuğu devraldı.

Şenocak’tan görevi devralan Osman Nuri Kabaktepe'nin hayatı da merak edilenler arasında yer aldı. Kabaktepe'nin kendi internet sitesinde "Hakkımda" bölümünde yayımladığı yazıdaki ifadeler dikkat çekti.

Yeni il başkanı Kabaktepe'nin osmannurika.com sitesinde kendi cümleleriyle anlattığı hayatı ve CV'sindeki ifadeler şu şekilde:

"Kendimi fehmettiğim (var oluş deviniminin kaçıncı safhası olduğunu bilmediğim ama ikinci veya üçüncü olarak tahmin ettiğim) dünyaya gönderilişim arz mekanının hareketini sayan zamanın, insan adlandırmasıyla hicri 1390/miladi 1970 yılında, Fatsa’da Osman Nuri ve Huriye Kabaktepe’nin son mahdumu olarak takdir edildi."

akp-nin-yeni-istanbul-il-baskani-nin-ilginc-cv-si-847110-1.

Kabaktepe özgeçmişinde iş deneyimlerini ise şöyle sıraladı:

"Mesele rahmetli Erbakan hocamızın tabiriyle adaleti arayacak, tesis edecek, zulme karşı çıkacak, faydalıyı yapıp zararlı olandan kaçınacak/kaçındıracak, iyi olanı seçip yeşermesini sağlarken kötü olana dur deyip kurumasını için çalışacak, güzeli fark edip güzelliğin devamına ve hakimiyetine gayret edecek, çirkini çirkin olarak fehmedip onun varlığının kuvvede kalmasını, fiile çıkmamasını gerçekleştirecek işi yapmaktır. Ne ile ise onun ile.) MGV, İYC, İHH, IYFO, Sosyal Doku, Cansuyu, Cihannüma, UMAD, Yedi Hilal, TUGVA, TMV başta olmak üzere dernek ve vakıflarda (bazıları halen devam eden) farklı kademlerde görevler yapma imkanına/nimetine sahip oldum."