AKP Siirt İl Başkanı ve AKP Iğdır İl Başkanı görevlerinden istifa etti

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski bakan Ali Babacan'ın kurması beklenen partiler için geri sayıma başlarken, AKP'den de istifalar gelmeye devam ediyor. Bugün önce AKP Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, başkanlık görevinden istifa ettiğini duyurdu. Sonra da AKP Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz AKP İl Başkanlığı görevinden istifa etti.

Sosyal medya hesabından istifasıyla ilgili paylaşımda bulunan AKP Siirt İl Başkanı Çalapkulu, 31 Ocak 2015’ten bu yana yürüttüğü AKP Siirt İl Başkanlığı görevinden bugün itibarıyla istifa ettiğini "1747 gündür büyük bir şeref ve gururla yürüttüğüm AKP Siirt İl Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla ayrılıyorum" sözleriyle duyurdu.

Amasya AKP İl Başkanı Mehmet Ünek de, görevinden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Çetinbaş, yaptığı yazılı açıklamada, Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'le yapmış olduğu görüşme sonucu bugün itibariyle İl Başkanlığı görevinden ayrıldığını belirtti. Çetinbaş, ”Yapmış olduğum bu görevi ömrüm boyunca onurla taşıyacağımı ve Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın istikametinden ayrılmayacağımı bilmenizi isterim. Hakkınızı helal ediniz. Baki selam ve muhabbetle” demişti.

cukurda-defineci-avi-540867-1.