Nazillili yurttaşlar, İYİ Parti'den istifa edip AKP'ye katılan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a, "Kime sordun da AKP’ye geçtin. Hakkımızı helal etmiyoruz. Bir daha sana oy yok" diyerek tepki gösterdi.

AKP'ye katılan Nazilli Belediye Başkanı'na yurttaşlardan tepki

BirGün EGE

İYİ Parti’nin adayı olarak Nazilli Belediye Başkanı seçildikten sonra geçen hafta AKP’ye geçen Kürşat Engin Özcan’ı, Nazilli’de AKP milletvekilleri karşıladı.

AKP Nazilli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Özcan, daha sonra belediye binasına gitti. MHP İl Başkanı ve Nazilli Eski Belediye Başkanı Haluk Alıcık, davet edildiği halde karşılamaya katılmadığı belirtildi.

Parti binasından belediyeye yürüyen Özcan'a Nazillili yurttaşlar, “Kime sordun da AKP’ye geçtin. Hakkımızı helal etmiyoruz. Bir daha sana oy yok” diyerek tepki gösterdi.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti'den istifa eden Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, AKP'ye katılmıştı.

AKP'nin geçen hafta gerçekleştirilen TBMM Grup Toplantısı'nda Özcan'ın rozetini AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan takmıştı.

AKP'ye katılmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Özcan, "Dünya ve ülkemiz ciddi bir sıkıntıdan ve zorlu dönemden geçiyor. Bu zorlu dönemde Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı milli birlik ve beraberlik davetine icabet etmemek olmazdı. Kendisine teşekkür ediyorum. Hüsnükabullerinden dolayı bu büyük aileye minnettarım. Millete ve memlekete hizmet etmek için her zaman emrinizdeyim" ifadelerini kullanmıştı.