AKP’li Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun muhtarlığında ağırlayan Şirinevler Mahallesi Muhtarı İbrahim Güzel hakkında suç duyurusunda bulundu. Bahadır, önce Şirinevler Mahallesi Muhtarlığını basarak Muhtar Güzel’i tehdit etmiş, daha sonra muhtarlık binasını yıkma kararı almıştı.

AKP’li Belediye Başkanı, muhtarlığını bastığı İbrahim Güzel hakkında suç duyurusunda bulundu

İstanbul’da AKP’li Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ziyarette bulunduğu Şirinevler Mahallesi Muhtarı İbrahim Güzel hakkında yeni gelişmeler devam ediyor.

Diken’de yer alan habere göre, AKP’li Bahadır’ın, kendisini tehdit ettiği videoları sosyal medyadan paylaşan muhtar Güzel hakkında suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Muhtar Güzel’in ise bugün 11:30’da Bahçelievler Kocasinan Karakolu’nda ifade vereceği belirtildi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Bahçelievler ziyareti sırasında Şirinevler Mahallesi Muhtarı İbrahim Güzel'i de ziyaret etmesi üzerine, AKP'li Bahçelievler Belediyesi Başkanı Hakan Bahadır'ın muhtarlığa giderek İbrahim Güzel'e hakaretlerde bulunması sosyal medyada yayılan video ile gündem olmuştu.

Şirinevler Mahallesi Muhtarı İbrahim Güzel ise 30 Mayıs tarihinde yaptığı açıklamada “Şirinevler Mahalle Muhtarı olarak başıma gelecek her türlü olumsuzluktan Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır sorumludur” şeklinde bir açıklama yaparak, tehdit edildiğini ima etmişti.

İbrahim Güzel BirGün’e yaptığı açıklamada ise “Muhtarlık binamız 12 Haziran’dan sonra yıkılacak. Belediyenin yıkım için gerekçesi ise ‘yeşil alanı genişletmek.’ Belediye Başkanı Hakan Bahadır, muhtarlığımıza geldiğinde bana ‘elimde kalırsın’ dedi. Başka yerlerde yaptığı açıklamalarda ise ‘o muhtara haddini bildireceğiz. Hesabını soracağız’ şeklinde konuştu” ifadelerini kullanmıştı.