İYİ Parti lideri Akşener, partisinin Antakya Kadın Politikaları Başkanı Özge Alkan, eşi ve 12 günlük bebeklerinin enkaz altında hayatlarını kaybettiğini bildirdi.

Akşener: Antakya Kadın Politikaları Başkanımız eşi ve bebeğiyle enkaz altında vefat etti
Fotoğraf: AA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hatay Antakya Kadın Politikaları Başkanı Özge Alkan'ın eşi ve 12 günlük bebekleri ile birlikte enkaz altında hayatlarını kaybettiklerini duyurdu.

Haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Akşener, "Değerli dava arkadaşım, Antakya Kadın Politikaları Başkanımız Özge Alkan'ın, eşi ve 12 günlük bebeğiyle enkaz altında vefat ettiği haberi, yüreğime kor gibi düştü... Rabbim ailelerine ve sevdiklerine sabırlar versin. Ruhları şad, mekânları cennet olsun..." ifadelerini kullandı.

Akşener, gün içerisinde partisinin Elbistan İlçe Başkanı Serhat Özdemir’in de yaşamını yitirdiğini duyurmuştu.

EN AZ 1762 YURTTAŞ HAYATINI KAYBETTİ

Bu sabaha karşı merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya, Adıyaman, Adana, Gaziantep, Hatay, Diyarbarkır ve Şanlıurfa gibi çevredeki illerden de şiddetli biçimde hissedilen deprem, toplam 10 kentte büyük yıkıma neden oldu. İlk depremin ardından bölgeyi öğlen saatlerinde 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha vurdu. Son resmi açıklamalara göre yıkılan 5 bin 606 binada 1762 kişi can verdi, 12 bin 68 kişi yaralandı. Yurttaşlar enkaz altında kurtartılmayı bekliyor. Felaket nedeniyle 7 gün milli yas ilan edildi.