EYT düzenlemesi ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Sırada emekli maaşlarını asgari ücret düzeyine çıkarmak var. Haydi bakalım, bizden önce yap da görelim" ifadelerini kullandı.

Akşener'den EYT mesajı: İşte bize böyle gel sayın Erdoğan!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) ile ilgili düzenlemenin ardından paylaştığı mesajda, "İşte bize böyle gel sayın Erdoğan. Sırada emekli maaşlarını asgari ücret düzeyine çıkarmak var" dedi.

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlediği basın toplantısında, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesine ilişkin detayları paylaştı.

Buna göre düzenlemede yaş sınırı olmayacak ve 2 milyon 250 bin kişi emekli olabilecek.

Erdoğan’ın yaptığı bu açıklamadan sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşımda bulundu.

“SIRADA EMEKLİ MAAŞLARINI ARTIRMAK VAR”

Erdoğan’a seslenen Akşener, “İşte bize böyle gel sayın Erdoğan… Siyasi rekabeti dedikoduyla değil, hizmetle yap da kazanan milletimiz olsun. Yapılan düzenleme EYT’li kardeşlerime hayırlı olsun. Sırada emekli maaşlarını asgari ücret düzeyine çıkarmak var. Haydi bakalım, bizden önce yap da görelim” ifadelerini kullandı.