İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun davetlisi olarak İstanbul'da bir dizi incelemede bulundu. Akşener, "Türkiye’de İstanbullunun ve Türkiye’de yaşayan herkesin vergilerini İstanbul’un ve İstanbullunun hizmetine harcanmasından çok derli toplu hizmetler yapılmasından şeffaf, hesap verilebilir hizmet anlayışından ziyadesiyle memnunum olduğumu ifade etmek istiyorum" dedi.

Akşener'den İBB'ye övgü: Ziyadesiyle memnunum

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun daveti üzerine, bugünkü mesaisini İstanbul’da yapımı devam eden projeleri incelemeye ayırdı.

Akşener ve İmamoğlu'nun programına İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu ve İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da eşlik etti. Akşener ve beraberindekiler, Bostancı-Dudullu metro inşaatının ardından ıslah çalışmaları süren Kadıköy Kurbağalıdere'de incelemelerde bulundu. Hasanpaşa Gazhane Müze Binası ve Gazhane Tiyatrosu'nu da gezen Meral Akşener ve beraberindekiler son olarak Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'nı ziyaret etti.

Meral Akşener, İstanbul'daki gezi ve incelemelerini tamamladıktan sonra, gazetecilerin bir değerlendirme yapmasını istemesi üzerine şu açıklamayı yaptı:

"Ben bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu çalışmaların bir kısmı sonuçta, bir kısmı orta yerdeki hizmet alanlarını gezdim. Türkiye’de İstanbullunun ve Türkiye’de yaşayan herkesin vergilerini İstanbul’un ve İstanbullunun hizmetine harcanmasından, çok derli toplu hizmetler yapılmasından şeffaf, hesap verilebilir hizmet anlayışından ziyadesiyle memnunum olduğumu ifade etmek istiyorum. Huzurunuzda emeği geçen hem teknik kadroya hem Sayın Başkan Ekrem İmamoğlu’na Kadıköy Belediye Başkanına ve Belediye Meclis üyelerinin hepsine çok teşekkür ediyorum. Emeklerini Allah zayi etmesin. İstanbulluya hizmet etmeye ve İstanbullu için çalışmaya Allah güç kuvvet versin ve Allah utandırmasın. Teşekkür ediyorum kendilerine."