İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ı etiketleyerek yaptığı 8 Mart paylaşımına Akşener'den yanıt geldi. Akşener, "Arkadaşlarımın çoğu da beğenmedi, haklıdırlar," dedi.

Akşener'den İmamoğlu'nun 8 Mart paylaşımına yorum: Arkadaşlarımın çoğu beğenmedi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ı etiketleyerek attığı Twitter mesajına Akşener'den açıklama geldi.

Bugün Ankara'da temaslarda bulunan Meral Akşener, "İYİ Parti olarak herkesin fikrini açıkça söyleyebileceği, eleştirilerini açık net ortaya koyabileceği, konuşmaktan korkmadığı bir Türkiye inşa etmeye çalışıyoruz. Bu Türkiye’nin ilk örneği kendi partimizdir. Dolayısıyla hem Sayın İmamoğlu’nun tweet'i hem Yavuz Ağıralioğlu’nun tutumu kendi görüşlerini, bakış açılarını ortaya koyan yani hürriyetçilik ilkesi çerçevesi içinde değerlendirilmesi gereken iki bakış açısı. Sayın İmamoğlu’nun attığı tweeti bizim arkadaşlarımızın büyük bir çoğunluğu beğenmedi, fikirlerini ortaya koydular. Dolayısıyla ben de saygı duyuyorum" dedi.

İMAMOĞLU'NUN PAYLAŞIMI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 8 Mart mesajında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ı etiketleyerek "İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Sayın Pervin Buldan'ın nezdinde tüm kadın siyasetçilerin ve Türkiye genelindeki kadın belediye başkanı mevkidaşlarımın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım." ifadelerini kullanmıştı.

aksener-den-imamoglu-nun-8-mart-paylasimina-yorum-arkadaslarimin-cogu-begenmedi-849879-1.