AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında Meral Akşener'i hedef alarak "Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan'a da dikkat et, Tayyip ismine de dikkat et. Konuştuğun zaman buna göre konuş. Beni, kendinle de uğraştırma" dedi. Erdoğan'ın sözlerine Akşener'den, "Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir" yanıtı geldi.

Akşener'den kendisini hedef gösteren Erdoğan'a: "Giderayak seni çok gergin gördüm, papatya çayı iç"

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hatay'da deprem sonrası atılan temeller üzerinden kendisini eleştiren Akşener'i hedef alarak "Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan'a da dikkat et, Tayyip ismine de dikkat et. Konuştuğun zaman buna göre konuş. Beni, kendinle de uğraştırma" dedi.

Erdoğan'ın kendisiyle ilgili sözlerine soyal medya hesabından cevap veren İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Erdoğan’ın Hatay'da katıldığı törenle temeli atılan Defne Devlet Hastanesi’nin, beton dökülerek temelinin atıldığı alanın görüntüsü sosyal medyada gündem olmuştu. Söz konusu olayı eleştiren Akşener grup toplantısında, sarf ettiği "Burası CHP’li demedik, onlar da bizim vatandaşımızdır dedik" ifadelerine de sert tepki göstermiş ve "Kendine gel Sayın Erdoğan, kendine gel. Ağzından çıkanı kulağın duysun. Ayıptır, günahtır. Sen önce git, bir aynaya bak Sayın Erdoğan. Sen bu ülkeyi, yönettiğini mi sanıyorsun?" demişti.