Bir kadının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik, "Sakın çocuğuma dokunma. Hadi yürü yürü” demesini eleştiren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Nefret tohumları ekmeye çalışanlara inat; sevgiden, güzellikten ve iyilikten vazgeçmeden, kardeşliği yeniden tesis edeceğiz" dedi.

Akşener'den Kılıçdaroğlu'na destek: İçim acıdı, canım yandı; biz bu değiliz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çorum'da esnaf ziyareti sırasında bir kadının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik, "Sakın çocuğuma dokunma. Hadi yürü yürü” demesine ilişkin açıklama yaptı. Akşener, "Kardeşliği yeniden tesis edeceğiz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Çorum’da yurttaşlarla bir araya geldi. Esnaf ziyareti sırasında bir kadın, kendisine hâl hatır soran Kılıçdaroğlu’na, “İyiyiz, sakın çocuğuma dokunma. Hadi yürü yürü” dedi.

Akşener, söz konusu olaya ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

"İçim acıdı, canım yandı" diyen Akşener, "Biz bu değiliz. Biz alçakgönüllü, kocaman yürekli, asil bir milletiz. Nefret tohumları ekmeye çalışanlara inat; sevgiden, güzellikten ve iyilikten vazgeçmeden, kardeşliği yeniden tesis edeceğiz" ifadelerini kullandı.