MHP'nin 'askıda ekmek' uygulamasına tepki gösteren AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt veren İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, "Peki, "Askıda Ekmek Kampanyası" başlatan küçük ortağının, bundan haberi var mı Sayın Recep Tayyip Erdoğan?" dedi.

Akşener'den MHP'nin 'askıda ekmek' uygulamasına tepki gösteren Erdoğan'a: Küçük ortağının haberi var mı?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MHP'nin 'askıda ekmek' uygulamasına gösterdiği tepkiyle ilgili açıklama yaptı.

Partisinin Grup Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP'nin 'askıda ekmek' uygulamasına tepki gösterdi. Erdoğan, “Bugün evine ekmek götüremeyen diye bir şey Türkiye’de var mı? İnanıyor musunuz buna? Dünyada en iyi noktada olan bir ülkeyiz” dedi.

Erdoğan, şunları söyledi: “Büyüme oranına bakıyorsun şu anda dünyada en iyi noktada olan bir ülkeyiz. IMF’nin, OECD’nin ölçeklerine bakıyorsun, en iyi konumda olan ülke konumundayız ama bunlar hesap kitap bilmiyorlar."

Akşener, Erdoğan'ın açıklamalarına sosyal medya hesabı Twitter'dan yanıt verdi. Akşener, paylaşımında şunları söyledi: "Peki, "Askıda Ekmek Kampanyası" başlatan küçük ortağının, bundan haberi var mı Sayın Recep Tayyip Erdoğan?"

aksener-den-mhp-nin-askida-ekmek-uygulamasina-tepki-gosteren-erdogan-a-kucuk-ortaginin-haberi-var-mi-798324-1.